Karadayı'dan önce tapu sonra araba

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 06.07.2013 03:22:00

Sinan AYDIN'ın haberi...

RADARHABER / ERZURUM

Konut sektörünün önde gelen kuruluşu Karadayı Group, yapımı tamamlanan bazı evlerinin tapularını düzenlenen törenle dağıttı. Yıldızkent bölgesinde tamamlanarak, hak sahiplerine teslim edilen 60 konutun tapularının dağıtımı sırasında çekilişle bir ev sahibine de son model bir jeep hediye edildi.

60 AİLE TAPU ALDI
Erzurum'un en büyük konut projelerinin altına imzasını atan ve son olarak da kamuoyunun İmar İskan olarak bildiği New City projesiyle iki bin konutun yapımını sürdüren Karadayı Group, Yıldızkent'te yapımını tamamladığı bazı konutların tapularını törenle dağıttı. Palandöken'deki Dedeman Ski Lodge Otel'de hak sahipleri ile akşam yemeğinde biraraya gelen Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı  Ahmet Metin Karadayı, ev sahibi 60 kişinin tapularını dağıttı. 
 
KARADAYI: SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ...
Hak sahiplerinin eş ve çocuklarıyla katıldığı törende tapuları Ahmet Metin Karadayı ile Palandöken Gazetesi İmtiyaz sahibi Mehmet Şener verdi. Ev sahiplerine tapularını verdikten sonra kısa bir konuşma yapan Mehmet Şener , her çiftin rüyasını süsleyen ev hayalini gerçekleştiren Karadayı Group'un herkesin hayır duasını aldığını belirterek, "İnsanların hayallerini gerçekleştirdiği için Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı'yı hem tebrik ediyor hem de kutluyorum" dedi.Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı ise ev sahiplerine söz verdikleri gibi evleri zamanında teslim edip, tapularını dağıtmanın gururunu yaşadığını ifade ederek, "Biz konut yapıyoruz, yapmaya da devam ediyoruz. İşimizi yapıyoruz ve yapmayı sürdüreceğiz. Bugün insanların tapularını alıp, evlerini teslim alması sırasında yaşadığı mutluluğu görmek bizim için en büyük ödül. Tüm Karadayı Group çalışanlarına ve bize güvenen ev sahiplerine teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

ÖNCE TAPU SONRA BEDAVA ARABA 
Tapu dağıtımı ve konuşmaların ardından Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı tarafından yapılan çekilişle bir kişiye son model jeep hediye edildi. Karadayı, 24 numaralı kurayı çekti. Kura sonucu Yozgat'lı olan ve Erzurum'da polis memuru olarak görev yapan şanslı kişi, önce tapusunu ardından hediye jeep'i almanın mutluluğunu yaşadı. Tapu töreni, renkli görüntülere de sahne oldu. Bazı ailelerin aldıkları tapuları sıkı sıkı inceleyip sevinç gösterisinde bulundukları görüldü. 
Foto Galeri
Etiketler : Erzuurm, Karadayı, ev, araba,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler