Karmoni Mobilya ilklerin adresi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 26.06.2013 13:26:00

Soner İSTANBULLU'nun -ÖZEL- haberi...

RADARHABER / ERZURUM

Karmoni Mobilya, Mobilyacılık sektöründe Erzurum ve Doğu Anadolu bölgesine yeni bir soluk getirdi. Mobilyacılık anlayışının fabrikalaşma anlamında gelişip iş ve işçi potansiyelini arttırmayı hedefleyen Karmoni Mobilya Genel Müdürü Ufuk İnce, "Kendi alanında profesyonel ekibimizle evinizi biz tamamlarız" diyerek, mobilyacılık sektörünün mahalle aralarından kopup fabrikalaşması ile Doğu Anadolu Bölgesinin iş potansiyelinin arttırılması gerektiğini ifade etti. 

“MOBİLYACILIK SEKTÖRÜNÜN MAHALLE ARALARINDAN KOPMASI LAZIM”

Erzurum'da İnşaat sektörünün lideri olarak bilinen Karadayı Gurup bünyesinde 2013 yılının Mart ayı içerisinde hizmete başlayan Karmoni Mobilya mobilyacılık sektörüne yeni bir soluk kazandırdı. Açılışından bu yana kısa bir süre geçmesine rağmen mobilyacılık sektöründe bir marka haline gelen Karmoni Mobilya yaptığı işlerle de kendinden söz ettirmeyi başardı. Ufuk İnce'nin Genel Müdürlüğünü yürüttüğü Karmoni Mobilya hedeflerini büyük tutarak sadece Erzurum ve Doğu Anadolu'da değil Türkiye çapında büyük projeler altına imza atmaya hazırlanıyor. Genel Müdür Ufuk İnce, mobilyacılık sektörünün mahalle aralarından kopup fabrikalaşma sistemine geçerek hem iş hem de işçi potansiyelinin arttırılması gerektiğini söyledi.

SON SİTEM TEKNOLOJİ İLE HİZMET VERİYOR, MOBİLYAYA 3 BOYUTLU GÖRÜNTÜ KAZANDIRIYORLAR

İnce, "Karmoni Mobilya 2013 yılının Mart ayı itibarı ile Erzurum'da hizmet vermeye başladı. Sektöründe Erzurum'a yenilikleri getiren Karmoni mobilya, daha önce bölgede bulunmayan cihazlarla son teknoloji ile çalışmakta. Bünyesinde 20 kişi istihdam eden Karmoni mobilya, profesyonel bir ekiple ‘olmayanı olur kılarak’ müşterilerine en iyi hizmeti vermek için çaba gösteriyor. Bölge de daha önce bulunmayan ve ihtiyaç duyulan 3 boyutlu CNC makinesi ile müşterilerimizin hayal güçlerini ahşap üzerine işleyip güzel bir işçilik çıkarıyoruz. Bu cihazda müşterinin isteklerine bağlı olarak mobilyaya 3 boyutlu görünümleri kazandırılıp istenilirse müşterilerimizin isimlerini mobilyalar üzerine 3 boyutlu işleyebiliyoruz. Daha çok görselliği ön plana tutuyoruz” dedi.

DOĞUNUN MARKASI HALİNE GELDİ

Erzurum Organize Sanayi bölgesinde geniş bir alana kurulan Karmoni Mobilya, kısa sürede yaptığı birçok işi referans göstererek adından söz ettirmeyi başardı. Genel Müdür Ufuk İnce, "2 bin metrekare kapalı alana sahip olan mobilya mağazamız, ayrıca iki bin metrekare de depolama alanına sahip. 500 metrekare alanda da yaptığımız ürünleri sergileyip beğeniye sunabileceğimiz bir showrom alanına sahibiz. Karmoni Mobilya sadece Erzurum'da yetinmeyip, Bölge İllerine de bayilikler vererek mobilyacılık sektöründe Doğu'nun markası olmayı hedeflemektedir. 'Evinizi Tamamlar' slogani ile yola çıkan Karmoni mobilya,’ ev dekorasyonu adına ne varsa biz ordayız’ diyerek alanının en iyileri ile hizmet vermeye çalışıyor" şeklinde konuştu.

 

    

Etiketler : Erzurum, mobilya, Karmoni, boyut,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler