Köleoğlu'ndan 'hızlanın' talimatı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 12.11.2018 17:05:00
DSİ Erzurum 8. Bölge Müdürü Emrah Köleoğlu, inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.
Köleoğlu'ndan 'hızlanın' talimatı

Sinan AYDIN'ın haberi...

RADARHABER / ERZURUM
Devlet Su İşleri (DSİ) Erzurum 8. Bölge Müdürü Emrah Köleoğlu, Erzurum´da devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.
Köleoğlu, Erzurum Merkez Karagöbek Barajı ve Tortum Serdarlı Uzunkavak Sulaması inşaatlarında incelemelerde bulundu. Bölge Müdürü Köleoğlu´na Proje ve İnşaat Şube Müdürü Mehmet Akif Kaygusuz ve 81. Şube Müdürü Nurullah Soylu, Kontrol Mühendisleri ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti.

 

MÜDÜRDEN ÇALIŞANLARA ‘HIZLANIN´ TALİMATI


Karagöbek Barajı inşaatında incelemelerde bulunan DSİ Bölge Müdürü Emrah Köleoğlu, yüklenici firma yetkililerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yetkililer, Karagöbek barajında depolanacak 0,606 hm³  su ile 2 160 dekar zirai arazinin sulanmasının sağlanacağını bildirdi. Daha sonra Çoruh Nehri Havzası Tortum Kuzey Mikro havzası YÜS Sulaması ile Erzurum Tortum Serdarlı Uzunkavak´ta 4750 dekar tarım arazisini suyla buluşturacak olan projeyi yerinde inceleyen Müdür Köleoğlu, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldıktan sonra, ‘‘ İklim şartlarını göz önünde bulundurarak işlere hız verin ve biran önce bitirin´´ talimatını verdi.
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler