Korkut kazazede öğrencileri ziyaret etti

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 30.12.2013 19:08:00
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, kazanda yaralanan öğrencileri hastanede ziyaret etti.
Korkut kazazede öğrencileri ziyaret etti

RADARHABER / ERZURUM
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Çevre Yolu-Kahramanlar köyü yol kavşağında meydana gelen trafik kazasında yaralanan öğrencileri hastanede ziyaret etti. Palandöken Devlet Hastanesi, Eğitim Araştırma Hastanesi ve Araştırma hastanesinde tedavi gören öğrencileri ziyaret eden Korkut, çocuklara araba ve ayıcık hediye etti. Ali Korkut, bugün sabah saatlerinde meydana gelen elim trafik kazasında çeşitli şekilde yaralanan ve tamamı çevre köylerde oturan taşımalı eğitime katılan öğrencileri hastanede ziyaret etti.
 
 
Öğrencilerle ve aileleriyle sohbet eden Ali Korkut, acil şifa dileklerini iletti. Yaşları 12 ile 15 yaş arasında değişen öğrencilerin durumlarıyla yakınan ilgilenen Korkut, ailelere cep telefonunu vererek acil bir ihtiyaç anında kendisini aramalarını tembihledi. Korkut, ziyarette çocuklara araba ve ayıcık hediye etti. Ziyaret sırasında Ali Korkut’un verdiği arabayı az beğenen 12 yaşındaki Abdulsamet, cip istedi. Korkut, Abdulsamet’e cip olmadığı için minibüs hediye etti. ‘Bununla yolcu taşırsın’ diyen Korkut, Abdussamet ile bir süre araba yarıştırdı.
Korkut, Çevre Yolu ile Kahramanlar yol kavşağında çeşitli kazaların sıklıkla yaşandığını belirterek bura için bir çözüm üretilmesinin faydalı olacağını söyledi. Ali Korkut, şoförlerinde aşırı özen göstermesi gerektiğini belirtti.
 
Etiketler : Erzurum, kaza, Başkan, öğrenci,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • bilal 31.12.2013 01:12:23

    reklam kokan hareketler bunlar ali korkut aday edilirse ak partiye oy vermeyeceğiz

  • Teşekkürler 31.12.2013 12:12:04

    Ali beye cocuklarımızı gelip görme nezaketınde bulunduğu için teşekkür ederiz.PALANDÖKEN HAST.

En Son Haberler