SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Korkut Pelit Meydanı esnafıyla buluştu
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm ERZURUM Haberleri | 20.08.2014 12:44:00 |
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Pelit Meydanı semti esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi.

RADARHABER / ERZURUM
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Pelit Meydanı semti esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi. Esnafla kahvaltı yapıp sohbet eden Korkut, çevreyle ilgili talip, istek ve esnafın beklentilerini aldı. Özellikle araç kalabalığının sorun oluşturduğu Pelit Meydanında esnafın beklentileri bu yönde oldu. Yakutiye Belediyesinin hizmet bakış açısını başarılı bulan esnaf, kamulaştırmaların şehre olan getirisinden dolayı teşekkür ettiler. Esnaf, tarihi eserlerin çevresiyle ilgili yapılan çalışmalar, gün yüzüne çıkarılan tarihi eserlerin Erzurum genelinde ve kendileri içinde artı olduğunu söylediler. Ali Korkut, kahvaltının bir araya gelinerek sorunların yüz yüze konuşulması açısından yararlı geçtiğini söyledi. Ali Korkut, esnafın istek, talep ve temennilerini tek tek aldığını belirterek "Çözüm için elimizden gelenleri hızlı bir şeklide yapacağız. Semtte yol ve kaldırım adına bir sorun yok. Daha büyük istekler için planlamamıza bakacağım. Esnafımızın işini kolaylaştırmak, onların tekerinin dönmesine katkı sunabilmek de önemli. Keyifli bir sohbet toplantısı oldu" ifadelerini kullandı.
En Son Haberler
-
Elmalı Aysima’yı Unutmadı Erzurum’un Abisi Avukat Ebubekir Elmalı fanatiklerin yaraladığı Aysima’yı Unutmadı.
-
Espor Akademisi Erzurum'da açıldı Doğu Anadolu Bölgesi'nin ilk ve tek Espor Akademisi, törenle hizmete açıldı.
-
Yeni evlenecek çiftlere Elmalı piyangosu vurdu! Elmalı, müjdeyi verdi. Hem gelin arabası tahsis edecek, hem de altın takacak…
-
DAGC'de Ayhan Türkez dönemi 46 yıllık bir geçmişe sahip olan Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti, Ayhan Türkez'i başkan seçti.
-
Büyükşehir’den Karayazı ve Karaçoban'da birlik sofrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin "Birlik Sofraları" programı devam ediyor.
-
Cemre Erzurum'da sadece bir kız ismidir! Erzurum'da cemre düştükten sonra kar yağışı ve tipi şiddetini artırınca, birçok farklı yorum yapıldı.
-
Erzurum nüfusu bir yılda 4 bin 988 kişi azaldı İl nüfusu 2023 yılına göre binde 0.6 oranındaki düşüşle 4 bin 988 kişi azalarak 745 bin 5’e indi.
-
Erzurum'da dondurucu soğuklar etkili oluyor Yılın ilk Erzurum'da günü dondurucu soğuklar etki oldu. Tekman, eksi 21.7 dereceyi gördü.
-
Dadaşlar İstanbul'da buluşuyor 17-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ‘Erzurum Kültür Buluşması’ etkinliğinin ön tanıtımı yapıldı.
-
Elmalı bu kez tiyatroculara maddi destek verdi Yardımseverliği ile Dadaşların gönlünde taht kuran Ebubekir Elmalı, tiyatrocuları da unutmadı.