Korkut'un projelerine çirkin saldırı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 23.06.2013 20:09:00
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’un projelerini yansıtan tanıtım afişlerine saldırı yapıldı.
Korkut'un projelerine çirkin saldırı

RADARHABER / ERZURUM
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’un projelerini yansıtan tanıtım afişlerine saldırı yapıldı. MNG tarafından eski terminalde yapılan inşaatın koruma bantları üzerine takılan proje ve hizmetlerin anlatıldığı dev tanıtım afişleri kimliği belirsiz kişiler tarafından yırtıldı. Ali Korkut, projelerin tanıtım afişlerinin yırtılmasının yapılan çalışmaların üstünü örtemeyeceğini belirterek “Özellikle Başbakanımıza ödül aldığım Yakutiye Kent Meydanı projemizi anlatırken çekilmiş görüntünün yer aldığı ve “Sayın Başbakanım Hoş Geldiniz” ifadenin yer aldığı afiş ile kentsel dönüşüm projelerimizin dökümünün yer aldığı afiş tamamen tahrip edilmiş. İlgili mercilere suç duyurusunda bulunuyorum” dedi. 

 
SALDIRIYI KİM YADA KİMLER YAPTI?
Ali Korkut’un projelerinin tanıtımlarının yer aldığı hava alanı yolu üzerindeki MNG inşaatın koruma bantları üzerine monte edilen dev afişler kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edildi. Olay yerinde inceleme yapan Belediye Başkanı Ali Korkut, “Hizmetlerimizi anlatıyoruz. Hazımsızlık duyanlar tahammül edemeyip, afişleri tahrip etmişler. Dikkatimi çeken ve birazda üzüntü duyduğum Başbakanımıza ödül aldığım Yakutiye Kent Meydanı projesini anlattığım görüntünün yer aldığı ve “Sayın Başbakanım Erzurum’a Hoş Geldiniz” ifadesinin yer aldığı afiş ile Kentsel Dönüşüm Projelerimizin ifadelendirildiği afişin tahrip edilmesidir. Bu hazımsızlık duyan kesimlerin işi diye tahmin ediyorum.

 
 
 
BAŞKAN KORKUT: TEK ÜZÜLDÜĞÜM...
Ama şunu söyleyeyim, her şeye rağmen güneş doğuyor. Yakutiye Belediyesi ve Ali Korkut’un hizmetleri afişlerin tahribiyle üstü örtülecek büyüklüğü geçti. Amaç, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın görmemesini sağlamaksa buna da mani olamayacaklar. Anında yenisi yaparak yeniden astık. Üzüldüğüm bu zihniyetin varlığıdır” şeklinde konuştu. Eski terminal binasında MNG tarafından yapılan inşaat alanını çevreleyen koruma bandı üzerine yapılan afişlerde; Üç Kümbetler Projesi, Gürcükapı Camii çevresi peyzaj projesi, İstanbul Kapı Restorasyon ve Peyzaj Projesi, 5 ayrı noktada yürütülen Kentsel Dönüşüm Projeleri, Yakutiye Kent Meydanı projesini anlatırken Ali Korkut’un Başbakan Erdoğan ile birlikte görüntüsünün yer aldığı ‘Hoş Geldiniz” afişi, Ali Korkut’un öğrencilerin kırtasiye ihtiyacını karşılayan tanıtım afişi, yapılan park, oyun bahçesi ve spor alanlarının tanıtımının yer aldığı tanıtım afişleri yer alıyor.

 

Etiketler : Erzurum, Yakutiye, saldırı, proje,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler