Köyündeki çocuklar Nusret'ten ''Ayfon'' istedi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 07.12.2018 16:43:00
Nusret Gökçe, köydeki çocuklardan kendisinden neler istediklerini sordu.
Köyündeki çocuklar Nusret'ten ''Ayfon'' istedi

 

Sinan AYDIN'ın haberi...


RADARHABER / ERZURUM

Geçtiğimiz gün Erzurum´a gelerek doğduğu köyü ziyaret eden dünyaca ünlü kasap Nusret Gökçe, köydeki çocuklardan kendisinden neler istediklerini sorup bir kağıda yazarak iletmelerini istedi.

Çocukların çoğu köylerine Lise istedi, yanında da telefon ve tablet istedi. Iphone´yi Ayfon yazarak telefon isteğini not kağıdına ileten de oldu, bisiklet isteyende. Kimi çocuk ise ayakkabı, bot, mont gibi giyecek malzemesi isteğinde bulundu. Nusret cevap olarak ‘Emir ve istekleriniz en kısa zamanda elinizde´ notunu paylaşarak müjdeyi verdi.

 

NUSRET ERZURUM ZİYARETİNDE İSTEKLERİNİ SORDU, ÇOCUKLARDA YAZDI…

 

Ete tuz dökme (saltbae) hareketi ile dünya çapında üne kavuşan Nusret Gökçe, doğduğu şehir olan Erzurum´u ziyaret ederek köyüne gitti. Kasap Nusret, memleketi Erzurum´un Şenkaya ilçesinde Annesinin adına yaptırdığı cami ve külliyeyi ziyaret etti. Külliyeyi ve camiyi kullanan çocuklarla sohbet eden Gökçe´ye çocuklar, "Nusret abi sana çok teşekkür ediyoruz bu külliyeyi bize yaptırdığın için. Artık rahat rahat ders çalışabiliyoruz" dedi.  Nusret Gökçe ayrıca, Erzurum´daki soğuk havalara aldırmadan paçaları sıvayıp dereye girdi. Tüm o anları ise sosyal medya hesabı Instagram´dan paylaştı. Gökçe paylaşımına, "Su çivi gibi. Artık bu kış hasta olmayız." notunu ekledi. 

 

 

Nusr-Et Steakhouse´nin işletmecisi Salt Bae (Tuz Dökme) hareketi ile dünyada fenomen olan, 1983 yılında Erzurum´un Şenkaya ilçesi Paşalı köyünde maden işçisi bir babanın çocuğu olarak dünyaya gelen Nusret Gökçe, o anlar ve isteklerle ilgili son paylaşımı ile yine dikkatleri üzerine çekti. Nusret çocuklarla görüşmesi sırasında hepsinden kendisinden neler istediklerini sordu. İsteklerini ise bir kağıda yazarak kendisine iletmelerini söyledi. Çocuklar, isimlerini ve sınıflarını belirttikleri not kağıtlarında neler istediklerini yazılı olarak ifade ettiler. Nusret Gökçe, çocukların not kağıtlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi. 

 

TÜM ÇOCUKLARIN ORTAK İSTEĞİ LİSE…

 

Kasap çıraklığıyla başladığı iş hayatıyla ulaştığı zirvede doğduğu toprakları unutmayan vefalı insan Nusret son ziyaretinde bir araya geldiği köyünün çocuklarından isteklerini sordu. Bu istekleri not kağıdı ile alan Nusret, 11 çocuğun isteğini sosyal medya hesabı hikaye bölümünden paylaştı. ´İyi ki Varsınız´ notunun unutulmadığı istekler için Nusret, sosyal medya hesabından cevap yazdı, ´Emir ve İstekleriniz En Kısa Zamanda Elinizde´ diyerek köylüsü çocuklara müjdeyi verdi. Baba ve annesi adına yaptırdığı, Fatma – Faik Gökçe külliyesinde not kâğıtlarına yazdırıp aldığı isteklerin başında köye lise yaptırması geliyor. Nusret Gökçe ise sosyal medya hesabından, ´Bende Sizden Takdir ve Teşekkür Almanızı Bekliyorum Hep Beraber Çok Çalışacaz´ notunu paylaştı.

 

 

 

AYFON YAZARAK TELEFON İSTEYEN DE VAR, BİSİKLET VE BİLGİSAYAR İSTEYENDE…

 

Genel itibari ile tablet isteyen çocuklar arasında iPhone telefon isteyenler ‘Ayfon istiyorum´ diye yazdıkları bu isteklerine gösterdikleri sebepler ise gülümsetiyor. 

İstedikleri ürünlerin adetlerini abartmayan çocuklar, iPhone 6 telefon isteğinin altına ‘Ayfon 6 istiyorum. Çünkü araştırma yapmak zorundayız´ notunu düşmüşler.

Bisiklet, bilgisayar, ayakkabı, mont ve elbisede listede yer alıyor.

 

 

 

İşte o istek notları

 

‘‘Berat. 7/A sınıfı. Paşalı İsrafil orta okulu. Ayfon 6´tı telefon. Çünkü Araştırma Yapmak Zorundayız. Sizi Seviyoruz Nusret´´

 

‘‘ Zilan. 7/B. 1) ben lise okulunun burda kurulmasını istiyorum. 2) Ulaşımın ve internetin olmadığı için tablet istiyoruz.´´

 

‘‘ Yusuf Sami. 7/C. Paşalı İsrafil Çetin Ortaokulu. Telefon istiyorum İpone x. Çünkü ödevimi araştıracağım. lisenin yapılması.´´ 

 

‘‘ isim Yusuf. tablet. bisiklet´´

 

‘‘ Şevval. 6/A. NE İSTEDİĞİ:) 1) Bilgisayar 2) Tablet. NOT. Köyümüze lise yapılması´´

 

‘‘ Sınıfı 7/C. Paşalı israfil çetin ortaokulu. tablet , bide ayakkabı bot, mont. iyki varsınız´´

 

‘‘ İsrafil Çetin Ortaokulu. Bilgisayar, ayakkabı, mont, elbise. lise okulu istiyorum´´

 

‘‘ Hamza. 7/C. AYFON TABLET´´

 

‘‘ Ferhan. 7/A bir tane tablet . Köyümüze lise istiyoruz´´

 

‘‘ Abdulkadir. Ayfon telefon. Paşalı İsrafil çetin orta okulu 7/A sınıfı´´

 

‘‘ tablet, bilgisayar, lise´´

  

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler