SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Kurt sürüsünden geriye iskeleti kaldı!
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm ERZURUM Haberleri | 20.01.2014 10:42:00 |
Saldırdıkları köpeği telef eden kurt sürüsü, kafası ve iskeleti kalıncaya kadar köpeğin bütün organlarını yedi

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum'un Oltu ilçesinde, saldırdıkları köpeği telef eden kurt sürüsü, kafası ve iskeleti kalıncaya kadar köpeğin bütün organlarını yedi.
Oltu'nun Halit Paşa Mahallesi Kısıkdere mevkiine yiyecek bulmak için inen kurt sürüsü, Karahan Uçar'a ait 4 yaşındaki 'Cimi' isimli köpeğe saldırdı. Kısa sürede köpeği parçalayan kurtlar, geriye sadece baş kısmını ve iskeletini bıraktı. Köpeğin sahibi Karahan Uçar, "Köpeğimin havlama sesi geldi. Bir süre sonra dışarı çıktığımda, kurt sürüsünü gördüm ve köpeğimi boğazından sürükleyerek yukarı doğru kaçırdılar. Tüfeğimi alıp peşlerinden gitmeye çalıştım, yetişemedim. Sabah, bizim evden 200 metre yukarıda birinci baraj boğazında köpeğim Cimi'nin sadece kafasının kaldığını gördüm, her yerini paramparça ederek yemişler" dedi.Küçükbaş hayvan besiciliği yapan Karahan Uçar, "Bu mevsimde kurtlar çok tehlikeliler. Özellikle geceleri dikkat etmeliyiz. Doğada yiyecek bulamayan kurtlar, ilçe merkezine inmeye başladılar. Geceleri insanlar yalnız yürümesinler" diye konuştu.
En Son Haberler
-
Elmalı Aysima’yı Unutmadı Erzurum’un Abisi Avukat Ebubekir Elmalı fanatiklerin yaraladığı Aysima’yı Unutmadı.
-
Espor Akademisi Erzurum'da açıldı Doğu Anadolu Bölgesi'nin ilk ve tek Espor Akademisi, törenle hizmete açıldı.
-
Yeni evlenecek çiftlere Elmalı piyangosu vurdu! Elmalı, müjdeyi verdi. Hem gelin arabası tahsis edecek, hem de altın takacak…
-
DAGC'de Ayhan Türkez dönemi 46 yıllık bir geçmişe sahip olan Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti, Ayhan Türkez'i başkan seçti.
-
Büyükşehir’den Karayazı ve Karaçoban'da birlik sofrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin "Birlik Sofraları" programı devam ediyor.
-
Cemre Erzurum'da sadece bir kız ismidir! Erzurum'da cemre düştükten sonra kar yağışı ve tipi şiddetini artırınca, birçok farklı yorum yapıldı.
-
Erzurum nüfusu bir yılda 4 bin 988 kişi azaldı İl nüfusu 2023 yılına göre binde 0.6 oranındaki düşüşle 4 bin 988 kişi azalarak 745 bin 5’e indi.
-
Erzurum'da dondurucu soğuklar etkili oluyor Yılın ilk Erzurum'da günü dondurucu soğuklar etki oldu. Tekman, eksi 21.7 dereceyi gördü.
-
Dadaşlar İstanbul'da buluşuyor 17-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ‘Erzurum Kültür Buluşması’ etkinliğinin ön tanıtımı yapıldı.
-
Elmalı bu kez tiyatroculara maddi destek verdi Yardımseverliği ile Dadaşların gönlünde taht kuran Ebubekir Elmalı, tiyatrocuları da unutmadı.