Lokantalar gündüz kapalı gece açık

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 16.07.2013 17:29:00

RADARHABER / ERZURUM 

Erzurum’da Ramazan ayında lokantalar gün boyu kapalı. İftar ve sahurda açılan lokantaların bu durumunu kimi iyi karşılıyor kimi tepki gösteriyor. Erzurum genelinde yıllardır sürdürülen lokantaların Ramazan ayında gün boyunca kapalı tutulması geleneği bu sene de devam etti.

SIKINTIYI AVM GİDERİYOR

Erzurum AVM'de gün içerisinde lokattalar hizmet vermeye devam ederken Ramazan’ın ilk gününde başlayan iftar ve sahur vakti haricinde şehir içerisinde ki lokantaların kapalı tutulması geleneği Ramazan sonuna kadar devam edecek. Erzurum’un muhafazakar bir yapıya sahip olduğu için yıllardır Ramazan aylarında lokantaların kapalı olduğunu belirten vatandaşlar, “Erzurum’da bütün lokantalar kapalı. Kimse Ramazan'da yemek yemiyor. Lokantalar açık olsa insanların nefsi çeker” diye konuştu. Bazı vatandaşlar da duruma tepki göstererek, “Dışarıdan geleni var, askeri var, kadını var. Burada bütün lokantalar kapalı. Kimse bir yerde yemek yiyemez” dedi. Lokantalar ise camlara astıkları ‘İftar ve sahur vakti açığız’ yazılarıyla halka durumu bildiriyor.

Etiketler : Erzurum, lokanta, ramazan,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • Dadaş Plandöken 16.07.2013 06:07:00

    BELLİKİ BİRİLERİNİN ZORUNA GİTMİŞ...BİR BOZMADIĞINIZ ERZURUM KALDI ŞİMDİ SİYONİST KAFALARIN HEDEFİ ELİNDE BİR TEK RAMAZAN AYI KALAN ERZURUMA YÖNLENDİ...ZATEN YAKUTİYE BELEDİYESİNİN MÜBAREK RAMAZAN GECESİ HEMDE CAMİİ BAHÇESİNDE RUS KARILARINI OYNATMASIDA BU İHANETİN AYAK SESLERİDİR....DİNLERARASI DİALOG-MEDENİYETLER İTTİFAKI İHANETİ.....

En Son Haberler