Mağarada mı yaşıyor bu adamlar?

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 10.09.2013 18:13:00
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Gezköy Metal İşleri Küçük Sanayi Sitesinin yolunu asfaltladı.
Mağarada mı yaşıyor bu adamlar?

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Gezköy Metal İşleri Küçük Sanayi Sitesinin yolunu asfaltladı. Konu ile ilgili geçilen haberde, '30 yıl sonra asfalta kavuştular' denildi. Oysa 30 yılın 10 yılı, Ahmet Küçükler dönemine denk geliyordu. Habere göre, Küçükler'de 10 yıldır bu mahlleye uğramamıştı. Rakamı oldukça abartılı bulan Radar Haber Editorleri, '30 yıl sonra asfalta kavuştular' başlığını, 'Mağarada mı yaşıyor bu adamlar' diye değiştirdi. Şimdi geçilen haberi, noktasına ve virgülüne dahi dokunmadan yayınlıyor, yorumu siz değerli okuyucularımızın takdirine bırakıyoruz. 
 
İşte o haber...
Uzun yıllar sitelerinin asfaltlanmasını hayal eden Gezköy Metal İşleri Küçük Sanayi Sitesi esnafı, istekleri anında gerçekleşince duygularını afişlere yansıttı. Başkan Küçükler’e teşekkürlerini afişle sunan esnaf, “Özlem giderildi, yollar asfaltlandı” diyerek düşüncelerini dile getirdi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, Gezköy Metal İşleri Küçük Sanayi Sitesi sakinlerine verdiği sözü tuttu. Başkan Küçükler, esnafı 30 yıl aradan sonra asfalta kavuşturdu. Şehrin önemli ticari girdilerinden biri olan sanayi sitesinden gelen talebi anında yanıtlayan Küçükler, Fen İşleri Daire Başkanlığı’na talimat vererek ilgili yerin asfaltlanmasını istedi. Fen İşleri Daire Başkanı Dursun Ali Kırmızıtaş’ın yönetimindeki ekipler, Başkan Küçükler’in sözünü hayata geçirerek sanayi sitesinin tamamını asfaltladı. Uzun yıllar hasret kaldıkları asfaltla ilgili hayalleri gerçekleşen iş yeri sahipleri duygularını afişlere yansıttı. “Özlem giderildi, yollar asfaltlandı”, “Sanayiye hizmetlerinden ötürü belediyeye teşekkür ederiz” ve “Yol çilemiz bitti” diyerek sanayi sitesine pankart asan iş yeri sahipleri, duyarlılığından ötürü Başkan Ahmet Küçükler’e teşekkür ettiler. Başkan Küçükler’e övgü Gezköy Metal İşleri Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Kazım Gülçur, sitelerini asfaltlayan Başkan Ahmet Küçükler’e şükranlarını sundu. Başkan Gülçur, şöyle dedi: “Büyükşehir Belediyesi ve çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hepsinden Allah razı olsun. 30 yıllık özlemimiz giderildi. Asfaltımız yapıldı. Daha yapılacak birçok işlerimiz var. Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını ve icraatlarını yakından takip ediyoruz. Başkan Küçükler’i beğeniyoruz ve çalışmalarının devamını istiyoruz. Sanayi, topraktan ve çamurdan kurtuldu. Emekleri için herkese teşekkür ediyoruz. Başkanımız sayesinde temiz bir ortama kavuştuk.
 
Etiketler : Erzurum, asfalt, belediye, mağara,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • hasan ali 11.09.2013 09:09:01

    şimdi kardeşim bakın oradaki esnafın kendi ağzından görüntülü konuşması var esnaflar ın ifadeleri böyle sizniye rahatsız oldunuz anlayamadım Radarkardeş

  • Admin 11.09.2013 12:09:14

    Sevgili okuyucumuz, biz haberdeki abartıyı vurguladık. Siz eğer Erzurumda yaşıyorsanız bu memlekette 30 yıldır yolu asfalt görmemiş bir mahalle olduğuna inanıyormusunuz. Biz sadece bazı arkadaşların haber yazarken gerçekliği ve inandırıcılığı vurgulamaları gerektiğini hatırlatmak istedik. Biz namusumuzla bu işi yapmaya devam etmekte ısrarlıyız...Lütfen art niyet aramayın.Yanlışı yazarız, doğruyu sonuna kadar överiz...

  • Misafir 10.09.2013 10:09:27

    Sevgili editör, bu şehirde çirkef gazeteciliği bir tek Radar Haber yapmadı diye biliyorduk. Meseleye farklı bir gözden bakarak haberi okutma çabanız yanlış. Adamların hem reklamını girip hem de vuruyorsunuz. Allah'tan korkun kuldan utanın. Bu işi namusunuzla yapan ender insanlardan biri sizsiniz. Lütfen .... leşmeyin.

En Son Haberler