MNG dev projeyi başlattı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 26.08.2013 01:14:00
MNG Holding, MNG Residence ve MNG Mall'ın yapımı için start verdi.
MNG dev projeyi başlattı


RADARHABER / ERZURUM 
Erzurum Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin taşınmasının ardından MNG Holding, MNG Residence ve MNG  Mall'ın yapımı için start verdi. MNG Holding imzası ile yükselen MNG Residence projesi şimdiden büyük ilgi görüyor. 68 bin metrekare alan üzerinde 4 blok halinde yükselecek olan MNG Residence satış ofiside hizmete girdi.  MNG Holding tarafından inşaat alanının karşısında kurulan örnek daireler Erzurumlular'ın akınına uğruyor. 20 günlük süre içerisinde birlerce Erzurumlu'nun ziyaret ettiği MNG Residence örnek daireleri göz kamaştırıyor.
 
 
ZİRVE ŞEHRE YÜKSEK STANDARTLAR
MNG Residence ilkleri içinde barındırmasıyla da dikkatleri çekiyor. Yüzlerce ayrıcalığın sunulduğu dev komplekste deyim yerindeyse yok yok.MNG Residence ayrıcalıklarını görmek için tüm Erzurumlular'ı örnek daireleri görmeleri için davet eden MNG Holding Satış ve Pazarlama Koordinatörü Merih Deligöz, 20 günlük sürede bin'e yakın Erzurumlu'nun örnek daireleri gezdiğini belirtti.
 
İste MNG Residence ayrıcalıkları;
Güvenlik kontrollü araç ve yaya girişi. Bayan sosyal tesis alanı. Her blok üstünde dört mevsim kullanılabilecek yüzme havuzu, Sauna, fitnes center,soyunma odaları, toplantı salonu, seyir ve güneşlenme terası, proje içinde 21 bin 300 metrekarelik bahçede açık hava dinlenme alanları ve süs bitki havuzları, 2 adet üstü kapalı çocuk oyun alanı çok amaçlı açık spor alanı, kapalı otopark ve misafir otoparkları, kapalı otopark giriş rampalarında kışın buzlanmaması için alttan ısıtma, 500 kişilik Edirne Selimiye mimarisinde cami, hasta sedyesi taşıyabilecek ölçülerde ve yangın anında itfaiye erişimi için kullanılabilecek yük asansörleri, 24 saat teknik ekip, Engelliler için rampalı blok girişleri, blok girişlerinde kameralı otomasyon sistemleri, uydu TV ve internet data sistemleri,
 
 
AKLINIZDA NE VARSA MNG MALL'DA VAR
MNG Holding MNG Residance'nin yanı sıra içinde ilkleri barındıran MNG Mall projesiyle de Erzurumlular'a hem alışveriş hem de eğlence imkanı sunuyor.MNG Mall'da her bütçeye ve her beğeniye hitap edecek yüzlerce marka farklı lezzetler ve eğlence aynı çatı altında buluşacak.
 
EĞLENCEYE ROLL HOUSE DENECEK
MNG Holding eğlence merkezi olarak da bir ilke Erzurum'a getiriyor. 7'den 70'e herkes için Roll House'da Bowling,salonu, Amerikan ve üç top bilardo masaları, masa tenisi, müzik stüdyosu, playstation cafe, gibi vatandaşların hoşça vakit geçireceği seçenekler olacak. Ayrıca 10 sinema salonuyla sinema keyfi MNG Mall sinema salonlarının konforuyla buluşacak.
  
Etiketler : Erzurum, MNG, proje, terminal,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • İsmail Ars 26.08.2013 11:08:57

    Bence bu evler çok pahalı...Erzuurm'da oturan kimsenin bu evlerden alabileceğini sanmıyorum...Sefasını yine ensesi kalınlar sürer.

  • Ayşe 26.08.2013 11:08:16

    Ben örnek daireleri gördüm bayıldım.Sadece Erzurum şartlarında fiyatlar biraz yüksek...Ama kalite birinci sınıf...Erzuruma yakışır daireler olur yani...

  • Ali Gürbüz 26.08.2013 02:08:47

    Erzurma bir çivi çakandan dahi Allah razı olsun

En Son Haberler