
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Muhtarlardan Başkan Bulutlar'a teşekkür
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm ERZURUM Haberleri | 28.07.2015 11:22:00 |
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
Erzurum’un Palandöken İlçesine bağlı köy mahalle muhtarları makamında ziyaret ettikleri Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlara, köylerine yapılan hizmetlerin den dolayı teşekkür ettiler. Palandöken İlçesinde mahalle statüsün de olan Dereboğazı, Kümbet, Tepeköy, Yağmurcuk, Taşlıgüney, Börekli, Konaklı, Güzelyurt, Çeperli, Alibezirgân, Yıkılgan, Güllü, Toparlak, Sığırlı ve Nenehatun köy mahalle muhtarları Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutları makamında ziyaret ettiler.
“BAŞKAN BULUTLAR SAYESİN DE KÖYLERİMİZ HİZMET GÖRDÜ”
Köylerine yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyetlerini Palandöken Belediye Başkanı Bulutlara aktaran köy mahalle muhtarları,”Son altı yılda sayın başkanımız Orhan Bulutlar sayesin de köylerimiz şimdiki statüde mahallemiz gerçek anlamda hizmet gördü. Mahallemizin sokakları baştan aşağı kilittaş ile döşendi. Çocuk oyun parkları yapıldı. Taziye evleri yapıldı. Cami ve meydan düzenlemeleri yapıldı. Cami tuvaletleri sil baştan yeni den yapıldı. Camilerimize minare yaptı. Okul bahçeleri kilit taş ile döşendi. Bunların hepsi kısa sürede gerçekleştirildi. Bundan dolayı sayın başkanımıza teşekkür ederiz. Bugüne kadar köyümüz adına talep ettiğimiz hiçbir talep geri çevrilmedi. Zamanı geldiğin de ve önceliğine göre Palandöken Belediyemiz den istediğimizi hizmeti çok şükür aldık. Bugün ise aldığımız hizmetlere karşılık başkanımıza teşekkür etmek için geldik” diye konuştular.
“ YAPILAN ÇALIŞMALAR SADECE BİR BAŞLANGIÇTIR”
Palandöken İlçesinde son derece yoğun ve iyi bir çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Bulutlar,” İlçe sınırlarımız içerisin de bir ilçe belediyesi olarak yetki ve sorumluluğumuz gereği ne yapmamız gerekiyorsa onu yapmaya gayret ediyoruz. Hiçbir şekil de ayrım gözetmeksizin eşit bir şekilde imkanlarımızı halkımızın hizmetine sunmayı ilke edindik. Bu ilkemiz de de son altı yıldır asla taviz vermedik. Bizim için Maksut Efendi Mahallesi ne ise Yıldızkent semtin de bulunan Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi de odur. Bizim bir sözümüz var merkezimiz deki mahallemiz de ne hizmet varsa köy statüsün de mahalle olan köylerimiz dede aynı kalitede hizmet olacak. Köylerimiz sokaklarını kilit taşı döşenmesi, çocuk oyun parkı, taziye evleri, cami minarelerini, gasil hanelerini, tuvaletlerinin, okul bahçeleri yapılması sadece bir başlangıçtır. Bizler belediye olarak köylerimize yaptığımız çalışmalara karşılık köy mahallelerimiz de yaşayan insanlarımız da tek isteğim var oda şudur evlerini ve bahçelerini düzenlese, hayvansal artıkları gelişi güzel değil de uygun yerlere dökseler köylerimiz içerisi daha güzel ve temiz olacaktır. Çünkü temiz, sağlıklı, yeşil ve yaşanabilir bir Palandöken hayalîmiz var” diye konuştu.
En Son Haberler
-
Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal’ın acı günü
Başkan Ahmet Dal’ın annesi Hacı Zuhal Dal, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
-
Büyükşehir'den 5 bin aileye Ramazan desteği
Sekmen: Vatandaşlarımızın hem iftarlık hem de sahurluk üç çeşit yemek ihtiyaçlarını veriyoruz
-
Memet Aca, kimsesiz yaşlı kadını sevindirdi...
Memet Aca kimsesiz yaşlı kadının evini baştan aşağı yenileyecek…
-
Aca, yüzlerce dar gelirli ailenin yüzünü güldürdü…
Hayırsever iş insanı Memet Aca, yüzlerce dar gelirli aileye yardım kolisi dağıttı.
-
Erzurum, gölet yapımında Türkiye’ye örnek şehir...
Sekmen, yapılan göletlerle şehirdeki büyük ve küçükbaş hayvan popülasyonunun arttığını kaydetti.
-
Elmalı’dan emeklileri mutlu eden gezi
Avukat Ebubekir Elmalı, emeklileri Mardin ve Şanlıurfa gezisine götürerek unutulmaz anlar yaşattı.
-
Elmalı Dadaş boksörlerle yemekte buluştu
Av. Ebubekir Elmalı, kentteki boksörler ve antrenörlerle bir araya gelerek yemek programı düzenledi.
-
Elmalı Aysima’yı Unutmadı
Erzurum’un Abisi Avukat Ebubekir Elmalı fanatiklerin yaraladığı Aysima’yı Unutmadı.
-
Espor Akademisi Erzurum'da açıldı
Doğu Anadolu Bölgesi'nin ilk ve tek Espor Akademisi, törenle hizmete açıldı.
-
Yeni evlenecek çiftlere Elmalı piyangosu vurdu!
Elmalı, müjdeyi verdi. Hem gelin arabası tahsis edecek, hem de altın takacak…





