
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Muhtarlardan Başkan Sekmen'e Teşekkür
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm ERZURUM Haberleri | 14.12.2015 14:50:00 |
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e, mahalle statüsüne geçen köylere yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı Fahri Eğiloğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Köse Başkan Mehmet Sekmen’i makamında ziyaret ederek, köylerin (mahallelerin) yıllardır çözülmeyen sorunlarını hızlı ve kalıcı bir şekilde çözdüğü için teşekkür etti.
EĞİLOĞLU, “YOLU, İÇME SUYU VE ALTYAPISI OLMAYAN KÖYÜMÜZ KALMADI”
Muhtarlar Derneği Başkanı Eğiloğlu, şunları söyledi: “Merkez ilçelere bağlı köylerimizin (mahallelerimizin) yıllardır çözülmeyen yol, asfalt, içme suyu, kanalizasyon, cami lavabosu, taziye evi, Kuran kursu gibi çok sayıda sorununu Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen göreve başlar başlamaz hızlı bir şekilde çözmeye başladı. Özellikle yıllardır bir türlü çözülemeyen köylerimizin yol surunu, Başkanımız Mehmet Sekmen tarafından bir buçuk sene gibi kısa bir zamanda çözüldü. Köylerimizde yol genişletme ve düzenleme çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yollarımızı da asfaltlayarak bizi çamurdan kurtardı. Yolu, içme suyu ve altyapısı olmayan köyümüz kalmadı. Büyükşehir Belediyemiz ayrıca, bazı köylerimizde taziye evi, Kuran kursu, imam evi, cami lavabosu, sulama ve hayvan içme suyu göleti ile tarımsal sulamam kanalları yaptı. Köylerimize ayrıca, çok sayıda hayvan içme suyu sıvatı dağıtımı da gerçekleştirdi.”
“TECRÜBELİ BİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ OLDUĞU İÇİN ÇOK ŞANSLIYIZ”
Dernek Başkanı Eğiloğlu, Erzurum’a çağ atlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in merkez ilçelere bağlı mahalle statüsü kazanan köyleri kısa zamanda, merkezdeki mahallelerle aynı hayat şartlarına kavuşturacağına ve aynı belediye hizmetlerinden istifade ettireceğine inandıkları ifade etti. Başkan Sekmen’in bu konuda yoğun gayret gösterdiğini kaydeden Eğiloğlu, “Muhtarlar olarak biz buna şahidiz. Başkanımız ayrıca, köylerimizi de ziyaret ederek yapılan çalışmaları yakından inceliyor. Muhtarların ve vatandaşların sorunlarını dinliyor ve hızlı bir şekilde çözüm üretiyor. Böyle tecrübeli bir Büyükşehir Belediye Başkanımız olduğu için çok şanslıyız. Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla yakından ilgilendiği, sorunlarımızı hızlı ve kalıcı bir şekilde çözdüğü için, Başkamız Mehmet Sekmen’e şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
En Son Haberler
-
Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal’ın acı günü
Başkan Ahmet Dal’ın annesi Hacı Zuhal Dal, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
-
Büyükşehir'den 5 bin aileye Ramazan desteği
Sekmen: Vatandaşlarımızın hem iftarlık hem de sahurluk üç çeşit yemek ihtiyaçlarını veriyoruz
-
Memet Aca, kimsesiz yaşlı kadını sevindirdi...
Memet Aca kimsesiz yaşlı kadının evini baştan aşağı yenileyecek…
-
Aca, yüzlerce dar gelirli ailenin yüzünü güldürdü…
Hayırsever iş insanı Memet Aca, yüzlerce dar gelirli aileye yardım kolisi dağıttı.
-
Erzurum, gölet yapımında Türkiye’ye örnek şehir...
Sekmen, yapılan göletlerle şehirdeki büyük ve küçükbaş hayvan popülasyonunun arttığını kaydetti.
-
Elmalı’dan emeklileri mutlu eden gezi
Avukat Ebubekir Elmalı, emeklileri Mardin ve Şanlıurfa gezisine götürerek unutulmaz anlar yaşattı.
-
Elmalı Dadaş boksörlerle yemekte buluştu
Av. Ebubekir Elmalı, kentteki boksörler ve antrenörlerle bir araya gelerek yemek programı düzenledi.
-
Elmalı Aysima’yı Unutmadı
Erzurum’un Abisi Avukat Ebubekir Elmalı fanatiklerin yaraladığı Aysima’yı Unutmadı.
-
Espor Akademisi Erzurum'da açıldı
Doğu Anadolu Bölgesi'nin ilk ve tek Espor Akademisi, törenle hizmete açıldı.
-
Yeni evlenecek çiftlere Elmalı piyangosu vurdu!
Elmalı, müjdeyi verdi. Hem gelin arabası tahsis edecek, hem de altın takacak…





