Öğretmen Sevgililer Öğretmenler Gününde Evlendi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 24.11.2016 15:08:00
Serap Özge Karagöz ve Yusuf Köse, 24 Kasım öğretmenler gününde evlendiler.
Öğretmen Sevgililer Öğretmenler Gününde Evlendi

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, 24 Kasım Öğretmenler Gününde, mesaisini öğretmenlere ayırdı. Erzurum'daki okullarda görev yapan öğretmen sevgililer Serap Özge Karagöz ve Yusuf Köse, 24 Kasım öğretmenler gününde evlendiler. Birbirlerini çok seven öğretmen çift, 24 Kasım için nikah günü aldılar. 24 Kasım aynı zamanda öğretmenler günü olduğu için, hayatlarını bu anlamlı günde birleştirmeye karar veren çift, merkez yakutiye ilçe belediyesi başkanı Ali Korkut'un kıydığı nikahla dünyaevine girdiler. Evlilik günü olarak 24 Kasım'ı özellikle tercih eden öğretmen çift, nikah memurluğunu Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'un kıydığı törende, 'evet' deyip hayatlarını birleştirdiler. Serap Özge Karagöz ve Yusuf Köse isimli öğretmen çiftin nikahını kıyan Ali Korkut, onlara Erzurumlu İslami ve Pozitif bilimlerde dünyaca üne sahip bilim insanı İbrahim Hakkı Hz. eşine yazdığı mektubunu hatırlatarak "Birbirine sevgiyle, saygıyla bağlı olan çiftlerin mutlulukları daim olurmuş. Sizlerin toplumun yarınını hazırlayan meslek insanları olarak kendi yarınlarınızın da güzel olması için çaba harcayacağınızı biliyorum. Evlilik ve öğretmenler gününüzü kutluyorum. Ben en kötü gününüzün böyle güzel mutluluk dolu olmasını temenni ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle 3 çocuktan önü açık olmak kaydıyla hayırlı evlatlar yetiştirin ülkemiz için, milletimiz için, vatan için ve sizler için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah hayırlı etsin. Bir yastıkta kocayın " dedi. Ali Korkut, çiftlere menekşe hediye etti. Öğretmen çift ise, " özellikle bu günü seçtik. Bu günün bizde anlamı büyük. O nedenle 24 Kasım'da hayatımızı birleştirmeye karar verdik. Herkese çok teşekkür ediyoruz" dediler.

BAŞKAN KORKUT GÜNÜNÜ ÖĞRETMENLERE AYIRDI

Ardından Mecidiye İlköğretim Okulunu ziyaret eden Ali Korkut, tüm öğretmenlere kendi elleriyle çiçek demeti hediye etti. Başkan Korkut, "Sizlerin ve tüm öğretmenlerimizin bu güzel gününü kutluyorum. Cenabı hak sağlıklı sıhhatli güzel günler versin. Nice yıllara diyorum. Siz öğretmenlerimizin emeğiniz çok fazla, bu maksatla bugün sizlere ziyaret edelim dedik" ifadelerini kullandı.
Okul Müdürü Uğur Bingöl, Müdür Yardımcısı Osman Özer ve öğretmenler başkanın bu nezaketinde çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler