SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Oyun Ülkesi inşaatı tam gaz ilerliyor
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm ERZURUM Haberleri | 28.10.2013 12:29:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Yakutiye Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi Kombina Caddesi üzerinde kurulan Oyun Ülkesi Çocuk oyun park inşaatı hızla ilerliyor. Belediye Başkanı Ali Korkut, askeri tesis olarak kullanan alanı alarak oyun parkı yaptıklarını belirtti. Korkut, havalar soğumadan parkı bitirmek istediklerini söyledi. Ali Korkut, askeri tesis olarak kullanılan alanın 13 dönüm büyüklüğünde olduğunu belirterek, “Bundan sonra alanda çocuk sesleri yükselecek” dedi. 13 dönüm büyüklüğündeki park alanına inşa edilecek Oyun Ülkesi içerisinde aileleriyle birlikte çocuklar renkli ve neşeli vakit geçirebilecekler. Oyun Ülkesi, içerisinde aileler ve çocuklar için huzurlu ortamlar içeriyor. Ali Korkut, park alanı içerisinde araç park alanı, basketbol sahası, fitnes alanı, renk bahçesi, taş bahçesi, oturma locaları, kafeteryalar gibi alanların yer alacağını belirtti. Korkut, uygun alan buldukları her bölgede park yaptıklarını hatırlatarak “Gez mahallesinde Kuşkay sitesi arkasında demiryollarına ait bir arazi vardı atıl, görüşmeler yapıldı oraya bir park yaptık. Terminal mahallesi Kurtderesi bölgesinde bir alan vardı düzenleme yaptık. Şunu belirtmek istiyorum, uygun alan bulduğumuzda her yere park yapmayı amaçlıyoruz“ dedi.Ali Korkut, Oyun Ülkesinin ailelerin çocuklarıyla birlikte hoşça vakit geçirmelerinin hedeflendiğini belirterek “Çocuk tek başına parkta oynamaz diyenler çocuklarıyla birlikte gelecekler, burada çocuklar renk bahçesinde, taş bahçesinde veya diğer alanlarda güven içerisinde vakit geçirebilecekler. İnşaat göründüğü gibi ilerliyor. Soğuklar bastırmadan, havalar iyi giderken burayı tamamlamak istiyoruz. Bu bölgenin yeniden şekillenmesi için önemli bir adım” şeklinde konuştu.
En Son Haberler
-
Büyükşehir’den Karayazı ve Karaçoban'da birlik sofrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin "Birlik Sofraları" programı devam ediyor.
-
Cemre Erzurum'da sadece bir kız ismidir! Erzurum'da cemre düştükten sonra kar yağışı ve tipi şiddetini artırınca, birçok farklı yorum yapıldı.
-
Erzurum nüfusu bir yılda 4 bin 988 kişi azaldı İl nüfusu 2023 yılına göre binde 0.6 oranındaki düşüşle 4 bin 988 kişi azalarak 745 bin 5’e indi.
-
Erzurum'da dondurucu soğuklar etkili oluyor Yılın ilk Erzurum'da günü dondurucu soğuklar etki oldu. Tekman, eksi 21.7 dereceyi gördü.
-
Dadaşlar İstanbul'da buluşuyor 17-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ‘Erzurum Kültür Buluşması’ etkinliğinin ön tanıtımı yapıldı.
-
Elmalı bu kez tiyatroculara maddi destek verdi Yardımseverliği ile Dadaşların gönlünde taht kuran Ebubekir Elmalı, tiyatrocuları da unutmadı.
-
Erzurum’da 271 işletmeye denetim yapıldı Erzurum'da özellikle gıda işletmelerine yönelik denetimler kesintisiz olarak devam ediyor.
-
Elmalı'dan öğrencilere ulaşım desteği Erzurumlu ünlü Hukukçu Ebubekir Elmalı, 1225 öğrenciye aylık 600 TL ulaşım desteği sağlayacak.
-
“Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesi yüz güldürdü ETÜ “Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesiyle çocukların yüzünü güldürdü
-
Erzurumlu Aşık Ruhani' hayatını kaybetti “Yola Bakın Belki Gelen Babamdır” gibi yüzlerce esere imza atmıştı