Palandöken asfalt çalışmalarına başladı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 25.07.2013 15:02:00

RADARHABER / ERZURUM
Palandöken Belediyesi 2013 yılı asfalt çalışmalarını Tuzcu ve Şehit İsmail Aksu Mahallelerin den başladı. Avrupa standartlarında dayanıklı asfalt dökmek ve konforlu yollara sahip olmak için çalıştıklarının kaydeden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,“Bizim hedefimiz önce alt yapısı tamamlanmış alanların üst yapılarının yapmak. Fakat TEDAŞ, DOGAL GAZ, ESKİ ve T.TELEKOM gibi alt yapı çalışmaları yapan kurumlar sürekli bölgemiz de kazı çalışmaları yaptığı içini belediye olarak istediğimiz çalışmayı yapamıyoruz. Belediye olarak yaptığımız program kapsamanı da alt yapısı biten bir mahalle, bir cadde ve ya bir bölgede üst yapı çalışmalarımıza başlıyoruz. Bu sayede hem vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırıp hem de Belediyemizin kaynaklarını tasarruflu bir şekilde kullanarak, vatandaşlarımızın hak ettiği kalitede hizmeti vermek için çabalıyoruz" dedi.

"2013 YILI PROJELERİ HAYATA GEÇİRDİĞİMİZ BİR YIL OLACAK" .

2013 yılı projeleri hayata geçirdiğimiz bir yıl olacak. Projelerimiz yaptığımız yoğun çalışmalar sayesinde hızla ilerleme kaydetmektedir. Şehrimizi her yönden geliştirecek projelerimizi yaparken yollarımızı da son derece önemsiyoruz. Palandöken hızla büyüyen ve gelişen bir ilçe yapısına sahip. Yol medeniyet demektir. Bizler de şehirleşme yolunda hemşerilerimizin beklentilerine her konuda cevap veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Çünkü bizler biliyoruz ki Palandökenimiz her şeyin en güzeline layıktır. Diğer pek çok alanda yaptığımız yeniliklerin yanı sıra, asfalt konusunda da yaptığımız yeniliklerle birlikte şehrimizi asfaltla buluşturmaya devam edeceğiz, böylelikle Palandöken de asfaltsız yol kalmayacak” dedi.
 
TUZCU MAHALLESİ ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Palandöken Belediyesi 2013 yılı asfalt çalışmalarını Tuzcu Mahallesin de (Dutça köyü) den başlaması mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Mahalle sakinleri yapılan çalışmaların yeri de olduğunu söyleyerek Belediye Başkanı Orhan Bulutlara teşekkür etmeyi de ihmal etmediler. Mahalle sakinleri ,” Sayın Belediye Başkanımız Orhan Bulutların çalışmalarından son derece memnunuz Başkanımıza şahsın da ve ekibine teşekkür ediyoruz. Gerek kış mevsimin de kar çalışmaların da gerekse yaz ayların da değer çalışmaların da hiçbir zaman bizleri unutmadı. Eski ismiyle Dutçu Köyü olana ve bugün Tuzcu Mahallesi olarak anılan mahallemizin her türlü sorununa kayıtsız kalmayan bir belediyemiz ve bir başkanımız var” diye konuştular. 

Etiketler : Erzurum, çalışma, asfalt, Başkan,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler