Palandöken belediyesi ça-lı-şı-yor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 20.08.2014 11:00:00
Palandöken Belediyesi, park ve yeşil alanlarda ilaçlama çalışmasına başladı.
Palandöken belediyesi ça-lı-şı-yor

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum’un ve bölgesinin en fazla yeşil alanına sahip olan Palandöken Belediyesi, park ve yeşil alanlarda ilaçlama çalışmasına başladı. Sıcakların artmasıyla birlikte harekete geçen Palandöken Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri sezonun ikinci ilaçlamasını yaparak vatandaşların park ve dinlenme alanlarında olumsuz durumlarla karşılaşmaması için çalışma başlattı. Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Özellikle yaz ayını gelmesiyle vatandaşlarımız belediyemize ait parklarda uzun süre vakit geçirip, dinlenme imkanı buluyor. Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın olumsuz bir vakayla karşılaşmaması adına ilaçlama çalışmalarına ikinci etap ile devam ediyor. Daha önce bahar ayında ilk ilaçlamayı yaptık ikinci ilaçlamayı ise sıcakların artığı bu aylar da yapmanı daha uygun olacağını düşünerek çalışma başlattık” dedi. 

VATANDAŞ MEMNUN:PALANDÖKEN BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

Parklarda yapılan ilaçlama çalışmalarını memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden vatandaş, şunları söyledi: “Yaz aylarının gelmesiyle birlikte parkları daha fazla kullanmaya başladık. Buraya gelip dinleniyoruz, yürüyoruz, çocuklarımız gelip oynuyor. Palandöken Belediyemiz sağ olsun bizlerin rahat ve huzurlu bir şekilde parkları kullanmamız için ilaçlamasını yapıyor. Palandöken Belediyesi sadece parklarımızı ilaçlamıyor, temizlik olsun, sosyal tesis olsun, yollarımızın asfaltlaması gibi birçok noktada çok güzel hizmet ediyor. Yapılan hizmetlerden dolayı Palandöken Belediye Başkanımız Orhan Bulutlar’a teşekkür ediyoruz.” diye konuştular.

Etiketler : Erzurum, park, Palandöken, ilaç,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • nezir 22.08.2014 10:08:33

    huzurun olduğu her yerde huzurlu ortamlarda her şey güzel olur ama Yakutiye belediyesinde her şey cadı kazanı gibi herkes her işi bilirseeeeee

En Son Haberler