SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Palandöken Belediyesi Kar Taşıyor
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm ERZURUM Haberleri | 05.01.2016 10:37:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Palandöken Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yoğun kar yağışının ilk gününün ardından hayatın olumsuz etkilenmemesi için koordineli bir şekilde kar temizleme ve karın şehir dışına taşınması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporları doğrultusunda kış aylarına yönelik gerekli tüm tedbirlerini haftalar öncesi alan Palandöken Belediyesi,30 Aralık Çarşamba gece geç saatlerde başlayan ve aralıksız devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle caddeler ve sokaklar başta olmak üzere mahallelerde kar temizleme çalışmalarına 7\24 saat aralıksız devam ediyor.
BAŞKAN BULUTLAR, “VATANDAŞLARIMIZIN OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINDAN FAZLA ETKİLENMEMESİ İÇİN YOĞUN ÇABA HARCIYORUZ”
Olumsuz hava koşullarına karşı tüm tedbirleri aldıklarını ve kar yağışının başlamasıyla birlikte görevli ekiplerin temizlik çalışmasına başladığını ifade eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “30 Aralık Çarşamba günü gece saatlerinde başlayan kar yağışı sonrasında karla mücadele için kar küreme, tuzlama ve buzlanmayı önlemek için kar eritici solüsyon serperek yol ve kaldırımlarımızı vatandaşlarımızın rahat kullanacağı duruma getiriyoruz. Vatandaşlarımızın olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için özellikle sorumluluğumuzdaki ana yolların ulaşıma kapanmaması noktasında çalışmalarımızı 24 saat 2 vardiya şeklinde 150 personel ve kiralanan iş makinalarıyla birlikte toplam 20 iş makinasıyla birlikte kesintisiz bir şekilde karı şehir dışına taşıma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sahada özverili ve gayretli bir şekilde 7\24 saat çalışan personellerimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. İlçede devam eden kar temizleme çalışmalarını takdirle karşılayan mahalle sakinleri Belediye Başkanı Orhan Bulutlara teşekkürlerini sundular.
En Son Haberler
-
Büyükşehir’den Karayazı ve Karaçoban'da birlik sofrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin "Birlik Sofraları" programı devam ediyor.
-
Cemre Erzurum'da sadece bir kız ismidir! Erzurum'da cemre düştükten sonra kar yağışı ve tipi şiddetini artırınca, birçok farklı yorum yapıldı.
-
Erzurum nüfusu bir yılda 4 bin 988 kişi azaldı İl nüfusu 2023 yılına göre binde 0.6 oranındaki düşüşle 4 bin 988 kişi azalarak 745 bin 5’e indi.
-
Erzurum'da dondurucu soğuklar etkili oluyor Yılın ilk Erzurum'da günü dondurucu soğuklar etki oldu. Tekman, eksi 21.7 dereceyi gördü.
-
Dadaşlar İstanbul'da buluşuyor 17-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ‘Erzurum Kültür Buluşması’ etkinliğinin ön tanıtımı yapıldı.
-
Elmalı bu kez tiyatroculara maddi destek verdi Yardımseverliği ile Dadaşların gönlünde taht kuran Ebubekir Elmalı, tiyatrocuları da unutmadı.
-
Erzurum’da 271 işletmeye denetim yapıldı Erzurum'da özellikle gıda işletmelerine yönelik denetimler kesintisiz olarak devam ediyor.
-
Elmalı'dan öğrencilere ulaşım desteği Erzurumlu ünlü Hukukçu Ebubekir Elmalı, 1225 öğrenciye aylık 600 TL ulaşım desteği sağlayacak.
-
“Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesi yüz güldürdü ETÜ “Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesiyle çocukların yüzünü güldürdü
-
Erzurumlu Aşık Ruhani' hayatını kaybetti “Yola Bakın Belki Gelen Babamdır” gibi yüzlerce esere imza atmıştı