Palandöken'de 3 bin vatandaşa iftar veriliyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 07.06.2017 13:16:00
Yenişehir Müftü Solakzade Camii bahçesinde, her gün 3 bin vatandaş orucunu açıyor.
Palandöken'de 3 bin vatandaşa iftar veriliyor

RADARHABER / ERZURUM
Palandöken Belediyesi, İlçenin merkezi konumun da yer alan Yenişehir Müftü Solakzade Camii bahçesinde kurduğu iftar sofralarında her gün 3 bin vatandaş orucunu açıyor. 
Palandöken Belediyesinin geleneksel hale getirildiği İftar Sofralarından çoğu Üniversitesi öğrencisi olan 3 bin vatandaş, her gün yan yana birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşıyor. İftar Sofraların da Ramazanın 11'nci gününde hem denetime çıktı hem de vatandaşlarla birlikte iftar eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, iftar öncesi vatandaşlarla sohbet etti, yemek kazanlarının başına geçerek vatandaşlara kepçeyle bol bol yemek dağıttı.
 
BULUTLAR: ÇOK ŞÜKÜR EVİN DE SICAK AŞI OLMAYAN AİLEMİZ YOK
 
Palandöken Belediyesi olarak, Ramazan ayının o maneviyatını, sevincini, bereketini, muhabbetini özünü ilçede en iyi şekilde yaşatmaya gayret ettiklerini söyleyen Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,"Başı Rahmet, ortası bereket sonu mağfiret ayı olan, 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerifin bugün çok şükür 11'ncı gün. Hiçbir aksilik olmadan günlük olarak yaklaşık 3 bin vatandaşımız huzur içerisin de üç çeşit yemeğiyle orucunu burada açıyor. Tabii ki Palandöken ilçemiz sınırların da yaşayan 165 bin vatandaşımızın içerisin de yaşlı, hasta, kimsesiz insanlarımızı unutmuş değiliz. Bu Ramazan ile birlikte 8 yıldır bu sofralar kurulur ve bu sofralar için pişen yemeklerden yaşlı, kimsesiz, hasta insanlarımızın bizzat evlerine iftarlığı ve sahur için yemeği servis yapılır. Yine ramazan da ihtiyaç sahibi ailelerimizi unutmuş değiliz. Belediyemizin yıl boyunca verdiği ücretsiz ekmek kartların sayısını artırarak ekmek dağıtımımız devam ederken belediyemiz tarafından tespit edilen ailelerde alışveriş kart desteğimiz var. Çok şükür evin de sıcak aşı olmayan ailemiz yok. Şayet İlçemiz de bizlerin gözün den kaçan sıcak aşı olmayan ailemiz var ise vatandaşlarımız da bunu belediyemize, ya da bizzat bana bildirmelerin istiyorum. Bu Ramazan-ı Şerif-imiz birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize vesile olsun" dedi.
 
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler