SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Palandöken'de İglo kafe yapılıyor
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm ERZURUM Haberleri | 19.02.2014 13:44:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Erzurum’da Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezinde çalışmalar yapmaları için Andorra’dan getirttirilen özel teknik ekip, Türkiye’nin en büyük İglo kafesini yapmak için kolları sıvadı. Türkiye’nin sayılı kayak pistlerinden birisi olan Konaklı Kayak Merkezinde Türkiye’nin en büyük 6 metre yüksekliğinde kardan İglo Kafesi yapılacak. Andorra’dan gelen yabancı ekip, İglo kafenin yapımına başladı. Daha çok Eskimoların bir kısmının sürekli olarak ya da av sezonlarında geçici olarak yaşadığı sıkıştırılmış kardan ev (İglo) Konaklı’ya görsel bir güzellik katmasının yanı sıra kafe olarak da hizmet verecek.İglo kafenin tamamlanmasından sonra Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak’ın katılımıyla hizmete açılacağını belirten Andorralı teknik ekipten Christion Batailla, “İglo Kafe ilk olarak bizim ülkemiz Angola’da yapılmış. Biz de Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezinde çalışmalarda bulunmak üzere Erzurum’a geldik. İglo kafeyi de yakın zamanda bitireceğiz” dedi.
.jpg)
En Son Haberler
-
Elmalı Aysima’yı Unutmadı Erzurum’un Abisi Avukat Ebubekir Elmalı fanatiklerin yaraladığı Aysima’yı Unutmadı.
-
Espor Akademisi Erzurum'da açıldı Doğu Anadolu Bölgesi'nin ilk ve tek Espor Akademisi, törenle hizmete açıldı.
-
Yeni evlenecek çiftlere Elmalı piyangosu vurdu! Elmalı, müjdeyi verdi. Hem gelin arabası tahsis edecek, hem de altın takacak…
-
DAGC'de Ayhan Türkez dönemi 46 yıllık bir geçmişe sahip olan Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti, Ayhan Türkez'i başkan seçti.
-
Büyükşehir’den Karayazı ve Karaçoban'da birlik sofrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin "Birlik Sofraları" programı devam ediyor.
-
Cemre Erzurum'da sadece bir kız ismidir! Erzurum'da cemre düştükten sonra kar yağışı ve tipi şiddetini artırınca, birçok farklı yorum yapıldı.
-
Erzurum nüfusu bir yılda 4 bin 988 kişi azaldı İl nüfusu 2023 yılına göre binde 0.6 oranındaki düşüşle 4 bin 988 kişi azalarak 745 bin 5’e indi.
-
Erzurum'da dondurucu soğuklar etkili oluyor Yılın ilk Erzurum'da günü dondurucu soğuklar etki oldu. Tekman, eksi 21.7 dereceyi gördü.
-
Dadaşlar İstanbul'da buluşuyor 17-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ‘Erzurum Kültür Buluşması’ etkinliğinin ön tanıtımı yapıldı.
-
Elmalı bu kez tiyatroculara maddi destek verdi Yardımseverliği ile Dadaşların gönlünde taht kuran Ebubekir Elmalı, tiyatrocuları da unutmadı.