Palandöken'de karla mücadele seferberliği

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 09.12.2013 12:24:00
Palandöken Belediyesi, zaman geçirmeden karla mücadele çalışmalarına başladı.
Palandöken'de karla mücadele seferberliği

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum ’da önceki gün gece geç saatlerin de başlayan ve gün boyunca devam eden kar yağışı sebebiyle olası trafik kazalarını önlemek ve vatandaşların mağduriyetini gidermek için, Palandöken Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlüğü zaman geçirmeden karla mücadele çalışmalarına başladı. Ekiplerin gece-gündüz demeden 24 saat boyunca yürüttüğü kar temizleme ve yol açma çalışmaları, Palandöken ilçesinin genelinin yoğun kar yağışından kaynaklanan olumsuz koşullardan etkilenmemesini sağladı. 

“EKİPLERİMİZ GÖREV BAŞINDA”
Palandöken Belediyesi’ne bağlı ekiplerin karla mücadele çalışmaları hakkında bilgi veren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ilk etapta kar yağışından en çok etkilenen Köy mahallelerine müdahale edildiğini, sabahın erken saatlerinden itibaren sorumluluğumuzda bulunan yollar, sokaklar ve bulvarların temizliğine başlandığını söyledi. Ara sokaklarda ve kaldırımlarda biriken karların ise insan gücüyle temizlendiğini altını çizen Başkan Bulutlar, Palandöken Belediyesi karla mücadele ekiplerinin daima vatandaşların hizmetinde olduğunun ifade etti.
 
“KÖY MAHALLE YOLLARI AÇILDI”
Kar yağışının başladığı ilk saatlerden itibaren yol açma çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü söyleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Palandöken Belediyesi’ne bağlı 19 Köy Mahallesin de yapılan yoğun karla mücadele çalışmaların da ilçe merkeziyle bağlantısının kesintisiz olarak sağlanabildiğini vurguladı. Fakat açılan yolların ve yağan karla birlikte tipi etkisiyle küçük ve basit aksamalar meydana geldiğini zaman zaman köy mahallelerinde oturan vatandaşların ahır, samanlık ve basmalıkların yollarının da açılmasını talep edildiğini hatırlattı.
 
“BELEDİYEMİZ VATANDAŞIN HİZMETİNDE”
Palandöken Belediyesini 7/24 saat Vatandaşın hizmetinde olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,” 2 adet önden küreme aracı, 1 adet tuzlama kamyonu, 4 greyder,4 adet tekerlekli loder,, 1 kontrol aracı, 1 yükleyici, 1 adet mini loder 7 adet kamyon ile karla mücadele için 140 ekip ve tuz stoklarımız mevcut bulunmaktadır. İhtiyaç halinde ekiplerimizin sayısını artıracağız. 17 merkez 19 köy mahallemizi bölgelere ayırdık ve her bölgeden sorumlu araç ve personelimiz olumsuzluklara müdahale ediyor. Ekiplerimiz kar yağışının günlük yaşamı olumsuz etkilememesi için 7/ 24 saat mesai yapıyor. Belediyemizin almış olduğu tedbirlerin yanı sıra vatandaşlarımız da karlı havaya karşı araçlarını hazırlıklı tutsunlar. Kar lastiklerini takıp, mümkünse toplu taşıma araçlarından faydalansınlar. Kar temizleme çalışmaları sırasın da en fazla sıkıntı çekilen konuların başın da araç sahiplerini araçlarını gelişi güzel park etmeleri vatandaşlar dan isteğimiz ekiplerimize yardımcı olmaları.”dedi.
Vatandaşların kar nedeniyle oluşabilecek olumsuz durumları 317 05 94 / 95 - 96 - 97 ve 0 549 316 20 61 numaralı telefonu arayarak iletebilecekleri belirtildi.
 
Etiketler : Erzurum, kar, Palandöken, ekip,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler