Palandöken'den adrese teslim yardım paketi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 16.07.2013 12:57:00

RADARHABER / ERZURUM 

Palandöken Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayında dağıtılan kumanyalar, bu yıl da dağıtılmaya başlandı. Önceden tespit edilen dar gelirli ailelere gönderilen yardım paketlerinin içinde kuru gıda maddeleri bulunuyor. 

YARDIM PAKETLERİ EVLERE YADA MUHTARLIKLARA

İhtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere gıda paketleri dağıtarak sosyal yardımlaşma ağı kuran Palandöken Belediyesi, bu yıl 6 bin aileye ulaşmayı planlıyor. Palandöken Belediyesi, yardım paketlerini önceki yıllarda olduğu gibi ailelerin evlerine veya muhtarlıklara araçlarla götürüp teslim etmeye başladı.Sosyal yardımlaşmanın en üst düzeyde yaşandığı Ramazan ayı ile çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar; “İlçemizde yalnız yaşayan, yaşlılar ile dar gelirli aileler arasında önceden yapılan tespitlerle yaklaşık 6 bin ailenin evine farklı kalemlerden oluşan yiyecek paketi görevliler tarafından Ak Masamız nezaretinde dağıtımı yapılıyor” dedi.

BAŞKAN BULUTLAR: ÇEŞİTLİ OLUMSUZLUKLARIN YAŞANMAMASI İÇİN...

Başkan Bulutlar, tüm mahallelerde yapılan araştırmalar sonucunda ihtiyaç sahibi ailelerin tespit edildiğini vurguladı. Bulutlar, gıda dağıtımının insan onuruna yakışır bir şekilde dağıtıldığını söyleyerek, "Yardım dağıtımında izdiham ve çeşitli olumsuzlukların yaşanmaması için her mahalle muhtarlığında oluşturduğumuz listelerle gıda dağıtım işlemini aileleri tek tek ziyaret ederek gerçekleştiriyoruz. Gıda dağıtımlarımızı titiz ve rencide etmeden yapıyoruz” dedi.Mübarek Ramazan ayında yoksulların, yetimlerin, yaşlıların ve ihtiyaç sahiplerinin gözetileceğini belirten Başkan Bulutlar;“İhtiyaç sahiplerini sadece bizlerin gözetmesi yeterli olmayabilir. Her vatandaşımız çevresinde ve yakınındaki muhtaçları gözetmeli. Bu davranış sosyal barışın ve kardeşliğin pekişmesine de yardımcı olur. Toplum olarak etrafımızdaki yoksulları en azından Mübarek Ramazan ayında gözetirsek daha huzurlu bir Ramazan geçiririz. Palandökenli hemşerilerimin bu hassasiyeti azami derecede gösterdiğine inanıyor, İslam âleminin Mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum” dedi.

Etiketler : Erzurum, Palandöken, Ramazan, paket,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler