Palandöken'den Akdeniz oyunlarına!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 11.06.2013 20:08:00
Palandöken BelediyeSpor Kulübü sporcularından Erhan Bakır, Mersin’de düzenlenecek Akdeniz Oyunlarına davet edildi.
Palandöken'den Akdeniz oyunlarına!

RADARHABER / ERZURUM

20- 30 Haziran 2013 tarihlerin de Mersin’in, 17.’sine ev sahipliği yapacağı Akdeniz Oyunları kapsamın da Palandöken BelediyeSpor Kulübü sporcularından 60 kiloda Erhan Bakır Güreş Milli Takımına davet edildi. Son dört yılda Sporda birçok başarı yakalayarak, birçok şampiyonaya adını altın harflerle yazdıran Palandöken BelediyeSpor Kulübü, uluslar arası turnuvalarda aldığı önemli başarılarına bir yenisini eklemek için Mersin de yapılacak olan Akdeniz Oyunlarını bekliyor.  Güreş Mili Takımına davet edilen Milli Güreşçimiz Erhan Bakır kendi kilosunda altın madalya bekleniyor.

ANTRENÖR : BİZE DEĞER VEREN BAŞKANIMIZ VAR

Konuyla ilgili teknik bir açıklama yapan Palandöken BelediyeSpor Kulübü Güreş Takımı Antrenörü İlhami Topaloğlu,”  Erzurum da ve Bölgesin de birinci ligde mücadele eden tek takım biziz çünkü spora ve sporcuya önem ve değer veren bir belediye başkanımız var. Sayın Belediye Başkanımız Orhan Bulutlar maddi ve manevi anlamda bizlere büyük destek vermiş ve sahip çıkmıştır. Son yıllarda uluslar arası turnuvalar da aldığımız başarıların altın da aldığımız büyük destek yatmaktadır. Mersin de yapılacak olan Akdeniz Oyunlarına bir sporcu vermek bizler için gurur vesilesidir. Sporcumuz Erhan Bakır (60) kiloda hem ülkemizi hem de bizleri temsil edecek. Kendisin den altın madalya bekliyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN: HER ALANDA BAŞARILI BİR BELEDİYEYİZ               

Akdeniz Oyunların da ülkemizi ve Erzurum’u temsil edecek olan Milli Güreşçimiz Erhan Bakıra başarılar dileyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,”  Belediye olarak sadece sporda değil her alanda başarılı bir belediye hedefliyoruz. Bu hedefimizi gerçekleştirmek adına halkımızla, teşkilatlarımızla, personelimizle, sporcumuza kenetlenmiş birlik ve beraberlik içeresin de azimle ve karalılıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın ve gençlerimizin spor yapmaları, kendilerini mental ve fiziksel olarak geliştirmeleri için belediye olarak Yunus Emre Mahallesin de yaptırdığımız 500 kişilik kapalı spor salonumuz da toplumla ve çevresi ile barışık, spor ahlakını kazanan sporcularımızla daha nice başarılar elde edeceğimize inancım tam. Sporcularımıza ve Akdeniz Oyunların da bizleri temsil edecek olan Erhan Bakıra sportif yaşamlarında başarılar diliyorum" diye konuştu. 

Etiketler : Erzurum, güreş, Akdeniz, ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler