Pasinler Kaymakamı köylünün yanında

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 27.11.2013 11:34:00

RADARHABER / ERZURUM

Pasinler Kaymakamı Ali Ada köylerin sorunlarını yerinde görmek için köyleri gezerek sorunları ve ihtiyaçları yerinde inceledi. 
Yaklaşık iki ay önce Pasinler ilçesine atanan Kaymakam Ali Ada, hoş geldin ziyaretlerinden sonra köy gezilerine başladı. Aşıtlar, Kavuşturan, Serçeboğaz, Kurbançayır, Büyükdere, Acı, Deliler, Taşkaynak ve Övenler köylerinin sorun ve sıkıntılarını yerinde inceleyen Ada, gittiği her köyde çocuklar tarafından da büyük ilgi gördü.Köylerin kanalizasyon, su ve diğer sıkıntılarının yanı sıra ihtiyaçları da muhtarlardan öğrenen kaymakam Ali Ada, kış gelmeden yapılacak işler için köylere her türlü desteği vereceklerini söyleyerek; “Köylünün derdi benim derdimdir. Köylümüz ne kadar rahat ederse bizlerde o kadar rahat ederiz." dedi.Köylü vatandaşlar ise Kaymakam Ali Ada’nın köylerine yapmış olduğu ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, devleti yanlarında görmekten büyük bir gurur ve mutluluk duyduklarını belirttiler.
Kaymakam Ali Ada’nın köy ziyaretlerine Erzincan Kaymakam Refiki Murat Acar, İlçe Yazı İşleri Müdürü Sedat Kavut’ta eşlik ettiler. 

Etiketler : Erzurum, Kaymakam, köy, ilgi,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler