Polat Renaissance Çalışanları Bakımevinde

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 14.11.2013 13:16:00

RADARHABER / ERZURUM 

Her yıl yerli ve yabancı binlerce misafir ağırlayan Polat Ranaissance Hotel çalışanları, Huzur evi sakinlerine misafir oldular.

BU KEZ KENDİLERİ MİSAFİR OLDU

Kış Turizmin vazgeçilmez adresi olan Polat RENAİSSANCE Hotel çalışanları,  huzurevini ziyaret edip yaşlılarla vakit geçirdi. Son 4 yıldır sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kasım ayının ikinci haftasında Hotel çalışanları olarak başta huzurevi olmak üzere birçok  ziyaretler gerçekleştirdiklerinin altını çizen Polat Renaissance Hotel Genel Müdürü Bora Kamber , '' Huzurevinde kalan yaşlı vatandaşlarımızı ziyaret etmek her vatandaşın görevidir'' diye konuştu.

"UNUTULMAZ VAKİT GEÇİRDİK"

Polat Renaissance Hotel çalışanlarından oluşan 15 kişilik ekip ellerinde çiçeklerle ziyaret ettikleri huzurevinde unutulmaz vakit geçirdiler. Yaşlı çınarlarla saatlerce sohbet ettiklerinin altını çizen Hotel çalışanları, mazide kalan hatıraları masal gibi dinlediklerini söylediler.  Kimi ilk aşkını, kimi çocuğunu ilk kucağına aldığı anları anlattıklarını belirten Hotel çalışanları,'' Anlatılanlar birer masal gibiydi, zamanın şartlarında yaşanan aşklar çok başkaymış'' diye ifade ettiler.

GENEL MÜDÜR BORA KAMBER: SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

Her yıl dünyanın bir çok yerinden gelen misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya çalıştıklarını belirten Polat Renaissance Hotel Genel Müdürü Bora Kamber, bu kez kendilerinin misafir olduğunu belirterek,''  Biz sosyal sorumluluklarımızın farkında olan büyük bir aileyiz. Polat Renaissance ailesi olarak herkes bize konuk olur , misafir ederiz, kasım ayının ikinci haftası bizim teşekkür haftamız bu hafta boyunca  gerek huzurevi gerekse diğer kurumlara biz çalışma arkadaşlarımız ile birlikte misafir oluyoruz.  2013 yılının ilk teşekkür ziyaretimizi huzurevine gerçekleştirdik, bu ziyarette ben ve çalışma arkadaşlarım unutulmaz vakit geçirdik. Bu ziyaretlerimiz son yıllarda gelenekselleşti. Bundan sonraki yıllarda da devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın'' diye konuştu.

"KIŞA HAZIRIZ"

2013-2014 yılı kış sezonu için bir çok yatırımın altına imza atan Polat Renaissance Hotel, yeni açtığı pistlerle kayak severlerin vazgeçilmez adresi olacak. Suni kar üreten makineler ve yeni hizmete giren pistleriyle kışa hazır olduklarını belirten Polat Renaissance Hotel Genel Müdürü Bora Kamber,'' Bu yıl birçok yeniliği konuklarımızın hizmetine sunacağız. Suni karlama yöntemiyle pistlerimiz 24 saat kayak severlerin hizmetinde olacak, yeni açtığımız pistlerimiz, 35 metre genişliğiyle doyasıya kayak yapıla bilir hale geldi. Misafirlerimizin gece de kayak yapılabilmeleri için pistlerimizin bir kısmı ışıklandırdık. Polat Renaissance Hotel kışa hazır ve konuklarını bekliyor'' şeklinde konuştu.

  

Etiketler : Erzurum, hotel, ev, Müdür,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • Vedat Refayeli 15.11.2013 12:11:07

    iŞTE BU!

En Son Haberler