SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Pusula Gazetesine çifte ödül
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm ERZURUM Haberleri | 27.05.2014 12:00:00 |
Bu yıl 29’uncusu düzenlenen Yerel Medya Özendirme Yarışması’nda, dereceye girenler belirlendi.

RADARHABER / ERZURUM
Bu yıl 29’uncusu düzenlenen Yerel Medya Özendirme Yarışması’nda, alanında dereceye giren eserler belirlendi. Değerlendirme sonunda Pusula Gazetesi iki ödül birden almaya hak kazandı. Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl 29’uncusu düzenlenen Yerel Medya Özendirme Yarışması’nda Pusula Gazetesi iki ödül birden aldı. Gazete Haber dalı, Mizanpaj, Araştırma, Röportaj, Fotoğraf, Türkçe’nin doğru kullanımı, makale-yorum, köşe yazısı, televizyon haberi, radyo haberi ve internet haberi dallarında düzenlenen yarışmaya çok sayıda yerel medya kuruluşu katıldı.
Ankara’da oluşturulan jüri çalışmalarını tamamladı ve ödül kazanan eserler belirlendi. Yarışmaya Pusula Gazetesi’nden katılan iki eser de dereceye girerek büyük bir başarı örneği gösterdi. 2012 yılında yayın hayatına başlayan ve Doğu Anadolu Bölgesi’nde yayın yapan Pusula Gazetesi Görsel Yayın Yönetmeni Ahmet Aygün, 15 Aralık 2013 tarihli birinci sayfa tasarımıyla mizanpajda üçüncü oldu. Gazete Haber Merkezi muhabirlerinden Ayşe Nur Bayram ise birçok ev kadınını umutlarını yeşerten devletin mikro kredi projesinde yaptığı “Mikro kredi, makro umutlar’ başlıklı araştırması ile en iyi ikinci araştırma haberi olarak seçildi.Yarışma ödül töreninin Haziran ayı içerisinde yapılacağı belirtildi.
En Son Haberler
-
Büyükşehir’den Karayazı ve Karaçoban'da birlik sofrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin "Birlik Sofraları" programı devam ediyor.
-
Cemre Erzurum'da sadece bir kız ismidir! Erzurum'da cemre düştükten sonra kar yağışı ve tipi şiddetini artırınca, birçok farklı yorum yapıldı.
-
Erzurum nüfusu bir yılda 4 bin 988 kişi azaldı İl nüfusu 2023 yılına göre binde 0.6 oranındaki düşüşle 4 bin 988 kişi azalarak 745 bin 5’e indi.
-
Erzurum'da dondurucu soğuklar etkili oluyor Yılın ilk Erzurum'da günü dondurucu soğuklar etki oldu. Tekman, eksi 21.7 dereceyi gördü.
-
Dadaşlar İstanbul'da buluşuyor 17-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ‘Erzurum Kültür Buluşması’ etkinliğinin ön tanıtımı yapıldı.
-
Elmalı bu kez tiyatroculara maddi destek verdi Yardımseverliği ile Dadaşların gönlünde taht kuran Ebubekir Elmalı, tiyatrocuları da unutmadı.
-
Erzurum’da 271 işletmeye denetim yapıldı Erzurum'da özellikle gıda işletmelerine yönelik denetimler kesintisiz olarak devam ediyor.
-
Elmalı'dan öğrencilere ulaşım desteği Erzurumlu ünlü Hukukçu Ebubekir Elmalı, 1225 öğrenciye aylık 600 TL ulaşım desteği sağlayacak.
-
“Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesi yüz güldürdü ETÜ “Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesiyle çocukların yüzünü güldürdü
-
Erzurumlu Aşık Ruhani' hayatını kaybetti “Yola Bakın Belki Gelen Babamdır” gibi yüzlerce esere imza atmıştı