Şehit Polis Erzurum'da toprağa verildi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 26.04.2018 14:22:00
Kubilay Karaman, memleketi Erzurum’da gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
Şehit Polis Erzurum'da toprağa verildi

RADARHABER / ERZURUM  

Mardin’de görev esnasında çatıdan düşerek şehit olan özel harekat polisi Kubilay Karaman, memleketi Erzurum’da gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'un Mardin ’de katıldığı bir dizi program esnasında 28 yaşındaki Özel Harekat Polisi Kubilay Karaman, müze binasının çatısından düşerek şehit olmuştu. Vedat ve Ayten Karaman çiftinin 4 çocuğundan biri olan Kubilay Karaman, memleketi Erzurum’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

2,5 yıllık polis memuru olan Kubilay Karaman için Narmanlı Camii'nde öğlen namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. İl Müftüsü Hasan Hüsnü Sula tarafından kıldırılan cenaze namazına Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Vali Seyfettin Azizoğlu, Ak Parti Erzurum Milletvekilleri Mustafa Ilıcalı, Zehra Taşkesenlioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 9'uncu Kolordu Komutanı Tuğgenaral Uğur Tarçın,   Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Güray Alpar, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Mustafa Çetin, Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Ünal Bingül, ve çok sayıda ilçe belediye başkanı, kurum amiri, şehidin yakınları ve vatandaş katıldı. Aile fertleri şehidin fotoğrafını öpüp tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Bekar olduğu öğrenilen şehit Polis memuru, Asri Mezarlıkta bulunan polis şehitliğinde toprağa verildi.

 

 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler