Sekmen Palandöken TOKİ Konutlarını Tanıttı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 10.11.2015 12:43:00

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile ortaklaşa yapımı devam eden 579 dairelik Palandöken TOKİ konutlarını tanıttı. Müceldili Konağı’ndaki tanıtım ve bilgilendirme toplantısına Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Genel Sekreter Ali Rıza Kiremitçi, Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin, TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca katıldı.Başkan Sekmen, yapımı devam eden Palandöken TOKİ konutlarıyla ilgili basın mensuplarına bilgi verdi.
 
BAŞVURULAR 19 KASIM'DA 
Başkan Sekmen, TOKİ konutları için başvuruların 19 Kasım’da başlayacağını belirterek, “Erzurum’da büyük bir konut açığımız var. Bunu takiben 25 binin üzerinde de gecekondu konumunda olan konutlarımız var. Kentsel dönüşüm çerçevesinde 579 dairelik Palandöken TOKİ konutlarımızın yapımı devam ediyor. Bunlar tamamlandıktan sonra da 700’e yakın dairemiz tekrardan yapılacak. Palandöken TOKİ konutlarımızla ilgili Büyükşehir Belediyemiz ve TOKİ tarafından bir protokol imzaladık. Kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı bulunan projeyi halkımızla buluşturuyoruz. Yapılacak olan konutlarımız 3+1 ve 4+1 şeklinde yapılacak.
 
İŞTE FİYATLAR
Şu anda birçok yerde ödemeler satışa sunumun ardından başlıyor. Bu projede ise vatandaşlar evlerinin içine taşındığı andan itibaren taksitleri ödemeye başlayacak. Sadece burada yüzde 15 ve 20 düzeylerinde peşinat alınma söz konusu olacak. Konutlar 119 bin TL ve 151 TL arasında değişen fiyatlarla 180 ay vade ile 500 TL ve bin 140 TL arasında değişen rakamlarla satışa sunulacak.” dedi.Talebin fazla olması durumunda kura çekileceğini söyleyen Sekmen, “Başvurular 19 Kasım ve 17 Aralık arasında yapılacak. Bunun dışında ise başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödenecek” diye konuştu.
Etiketler : Erzurum, konut, Palandöken, kura,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler