Şifa'dan Vali'ye 'hoş geldin' ziyareti

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 25.06.2013 19:12:00

RADARHABER / ERZURUM 

Özel Erzurum Şifa Hastanesi Başhekimi Opr.Dr. Sabahattin Dalga ve Hastane Basın Protokol Müdürü Esalettin Gül, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak’a hoş geldin ziyaretinde bulundu. Ziyarette Vali Altıparmak’a yeni görevinde başarılar dileyen Başhekim Dalga, hastane hizmetleri hakkında bilgi verdi. Şifa Hastanesi’nin 2005 yılında hizmete girdiğini belirten Dalga, 110 yatak kapasite ve 350 çalışanıyla bölgenin tek özel hastanesi olduğunu söyledi. Sağlık alanındaki tüm branşlarda hizmet veren hastanenin özellikle kardiyoloji alanında her türlü açık, kapalı kalp ameliyatlarının yapıldığını, Tüp Bebek ünitesi ile bölgede adından sıkça söz ettirdiğini kaydetti.

VALİ ŞİFA'YI YAKINDAN TANIYACAK
Diğer taraftan Şifa Hastanesi’nin üniversite olma çalışmalarından da söz eden Dalga, gerekli müracaatların yapıldığını olumlu sonuçlanması durumunda bölge ekonomisine ciddi katkılar sağlayacak yeni yatırım ünitelerinin devreye gireceğini bildirdi.
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak ise, Şifa Hastanesi ismini çok duyduğunu ve en kısa zamanda ziyaret ederek yakından tanımak istediğini belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Etiketler : Erzurum, şifa, hastane, Altıparmak,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler