Şifa'dan Kaymakam Öz'e ziyaret

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 11.11.2013 11:57:00
Özel Erzurum Şifa Hastanesi Başhekimi Opr.Dr. Sabahattin Dalga Kaymakam Zafer Öz’e hoş geldin ziyaretinde bulundu.
Şifa'dan Kaymakam Öz'e ziyaret

RADARHABER / ERZURUM 
Özel Erzurum Şifa Hastanesi Başhekimi Opr.Dr. Sabahattin Dalga ve hastane Basın Protokol Müdürü Esalettin Gül, Erzurum Aziziye İlçe Kaymakamı Zafer Öz’e hoş geldin ziyaretinde bulundu. 
Ziyarette Kaymakam Öz’e yeni görevinde başarılar dileyen Başhekim Dalga, hastane hizmetleri hakkında bilgi verdi. Şifa Hastanesi’nin 2005 yılında hizmete girdiğini belirten Dalga, 110 yatak kapasite ve 350 çalışanıyla bölgenin tek özel hastanesi olduğunu söyledi. Sağlık alanındaki tüm branşlarda hizmet veren Şifa Hastanesi’nin sağlık hizmetlerindeki kaliteyi artırmak için Erzurum’da bir sağlık üniversitesi için başvuruda bulunduklarını ve sürecin işleyişi hakkında bazı açıklamalarda bulundu.
Kaymakam Zafer Öz ise göreve kısa bir süre önce başladığını ilçeyi ve Erzurum’u tanımaya çalıştığını ifade ederek, “Şifa Hastanesi de benim ilçem dahilinde ismini çok duydum en kısa zamanda ziyaret ederek yakınen tanımak ve sizlerle tanışmak istiyorum. Son yıllarda Türkiye de üç kurum hizmetleri ile ciddi ivme kazandı. Bu kurumlar sağlık sektörü, Avm türü alışveriş merkezleri ve THY ulaşım hizmetleri bunların hepsinin Erzurum’da mevcut olmasının büyük bir mutluluk” dedi. Öz, çalışmalarında kalifiye insan yetiştirmeye büyük önem verdiğini ise şu örnekle dile getirdi. “Okul ziyaretleri çok yaparım. Gittiğim okullarda ilk önce bana buranın kütüphanesini gösterin diyorum. Görevliler bir telaşla başlıyorlar anahtar aramaya, anlıyorum ki bu okulun kütüphanesi işlev görmüyor. Kütüphanesi işlemeyen kitap okumayan bir sistemden kalifiye insan çıkmaz önce işe insanımıza kitap okumayı sevdireceğiz. Bunun için çok yakında okullar arası kitap okuma kampanyaları başlatacağız” Önceki görev yerlerinde başarılmaz denen pek çok hizmeti devletin kaynaklarını kullanmadan başardıklarını da anlatan Öz, “Niyetler samimi olduktan sonra halkında güvenini kazandıktan sonra insanlar neleri yapmıyor ki, yeter ki sizin yapmak istediğiniz işe inansın” dedi. “Gelişmiş ülkelerin çalışma temposuyla bizdeki çalışma temposu çok farklı bizde insanlar devlet güvencesi olsun az çalışırız mantığı hakim. Bunda teknolojinin imkanlarını kullanabilen az insan olmasının da önemli rolü var” diyen Öz, “Özel sektör başarılı oluyor neden? İşe alırken işin ehli kimse onu alıyor iyi ücret veriyor ama çok çalıştırıyor. Ben devlet olarak kimlerle çalışıyorum. Üç kere düzeltsin diye geri gönderdiğim evrak her defasında değişik hatalarla geliyor. Başarı ekip işidir. Ben kaymakam olarak devletime hizmet ederken başarılı olmak istiyorum. Bunu kiminle başaracağım ekibimle ama ekibim teknolojiyi kullanmayı bilmiyorsa hala eski usullerle zaman kaybı ile çalışıyorsa başarı gelmez. Hatta daha da iddialı bir şey söyleyeyim. Devlet kaymakamlık makamını özelleştirsin. Ben başarılı işler yapıyorsam çalışsın yapamıyorsam hadi sana güle güle diye bilmeli, ama bana da çalışacağım kişileri seçme imkanı tanıyacak.” şeklinde konuştu.

 

Etiketler : erzurum, kaymakam, şifa, hastane,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler