Sır Kuyumculuk'tan Ünal Şahin Açıklaması

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 17.10.2016 12:55:00
'Sır Kuyumculuk' olarak değiştirdiği yönünde çıkan haberle ilgili Sır Kuyumculuktan açıklama geldi.
Sır Kuyumculuk'tan Ünal Şahin Açıklaması

RADARHABER / ERZURUM
 
FETÖ'nün Erzurum'daki 'emniyet imamı' olduğu iddiasıyla tutuklanan Ünal Şahin'in firari olduğu dönemde Ünalan Kuyumculuğun ismini 'Sır Kuyumculuk' olarak değiştirdiği yönünde çıkan haberle ilgili Sır Kuyumculuktan açıklama geldi. Saffet Bozkurt imzasıyla yapılan açıklamada, Sır Kuyumculukla Ünal Şahin'in hiç bir ilgisinin olmadığı belirtildi. Açıklamada,  FETÖ'den tutklu Ünal Şahin'in sahibi olduğu kuyumculuğun satın alındığı ifade edildi. 
 
İŞTE O AÇIKLAMA
 
"www.radarhaber.com adresli internet siteinde 07/10/2016 tarihli (Kaynak olarak Sabah gösterilmiştir) "İkinci Sır Erzurum'da çıktı!" başlıklı haber içerisinde, " Şahin'in firar ettiği dönemdi, işlettiği 15 yıllık Ünalan Kuyumculuk'un ismini ise Sır Kuyumculuk olarak değiştirdiği ortaya çıktı" şeklinde bir ifade yer almaktadır. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için aşağıdaki açıklamanın yapılması zarureti hasıl olmuştur. 
 
Bahsi geçen işletme tüm mali kayıtlar ve bütün resmi işlemlerle birlikte tarafımızca satın alınmıştır. Haberinizde bahsi geçen kuyumculukla uzaktan yakından herhangi ilişkimiz bulunmamaktadır. Dolayısıyla haberinizdeki iddianın doğru olmadığını anlamak mümkün iken, bu yönde bir araştırma ve incelemeye gerek görülmeyerek haber yapılmasını, gazetecilik etik ve ilkeleri ile bağdaştırmak mümkün değildir."

 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler