Sokağa çıkmadan önce okuyun!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 20.10.2013 01:14:00
Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre bazı illerde yağmur yağışı yerini kar yağışına bırakacak.
Sokağa çıkmadan önce okuyun!

RADARHABER / ERZURUM 
 
Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre bazı illerde yağmur yağışı yerini kar yağışına bırakacak...Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, bölgede etkili olan sıcak hava kütlesi sebebiyle başlaması beklenen hafif yağmurun, yarın öğle saatlerine kadar devam edeceği ve öğle saatlerinden itibaren hava sıcaklığının düşmesi ile yağışın şehir merkezinde karla karışık yağmur ve kar, yüksek kesimlerde ise kar şeklinde olacağı belirtildi. 
Pazartesi gününe kadar yağışların etkili olacağı bildirilen açıklamada, bu süre içerisinde rüzgarın önce güney ve batı yönlerden daha sonra ise kuzey ve doğu yönlerinden orta şiddetli esmesinin beklendiği kaydedildi. Erzurum, Kars, Ardahan ve Ağrı'da etkili olacak karla karışık yağmur ve kar yağışı nedeniyle buzlanmaların yaşanabileceği ifade edilen açıklamada, rüzgar yüzünden de karbonmonoksit zehirlenmelerine dikkat edilmesi istendi.
 
PALANDÖKEN BEYAZA BÜRÜNDÜ

Erzurum’da yüksek kesimlerde kar yağışı görülürken, Palandöken Kayak Merkezi yeniden beyaz örtüye büründü. Hava sıcaklığının dün akşam saatleri itibariyle düştüğü Erzurum’da yüksek kesimlerde kar yağışı etkili olmaya başladı. Palandöken Dağı'nın büyük bir bülümü kar yağışıyla birlikte beyaza kaplandı. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, bölgede etkili olan sıcak hava kütlesi sebebiyle başlaması beklenen hafif yağmurun, yarın öğle saatlerine kadar devam edeceği ve öğleden itibaren hava sıcaklığının düşmesi ile yağışın şehir merkezinde karla karışık yağmur ve kar, yüksek kesimlerde ise kar şeklinde olacağı belirtildi. Pazartesi gününe kadar yağışların etkili olacağı bildirilen açıklamada, bu süre içerisinde rüzgarın önce güney ve batı yönlerden daha sonra ise kuzey ve doğu yönlerinden orta şiddetli esmesinin beklendiği kaydedildi. 

Etiketler : Erzurum, kar, hava, Palandöken,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler