Tekman'daki deprem evleri yıktı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 18.09.2013 22:43:00

Sinan AYDIN'ın haberi...

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum'un Tekman ilçesinde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki deprem, evleri etkiledi. Kandilli Rasathanesinden alınan verilere göre; Merkez üssü Erzurum’un Tekman ilçesine bağlı Yerköy olan saat 21.22'de, 4,4 şiddetinde sarsıntı oldu. Vatandaşlar büyük korku yaşadı. Yerköyde köylüler, halen daha dışarıda geceyi geçiriyor. Yerköy'deki depremden 6 dakika sonra yine Tekman ilçesine bağlı Çatak Köyünde 2.6 büyüklüğünde artçı sarsıntı oldu. 

CAN KAYBI YOK, YIKILAN EVLER VAR

Radar haber’in gerek kriz merkezinden gerek se jandarma kaynaklarından aldığı bilgiye göre, köyde can kaybı yok. Yaralanan vatandaşında olmadığı depremde, ona yakın evde hasar meydana geldi. Bazı evlerin duvarları yıkıldı, bazı evlerde ise çatlaklar oluştu.

VALİ TİWİTTER'DEN AÇIKLADI

Tekman Kaymakamlığı ve jandarma ekipleri, depremin merkez üssü olan Yerköy’de incelemelerde bulunup hasar tespit çalışması yapıyor.Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak sosyal paylaşım sitesi twitter'den bir açıklama yaparak, 'depremde bir hafif yaralı var, bazı evlerde hasar oluşmuş. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun'' dedi. 

  

Etiketler : Erzurum, deprem, ev, yıkım,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler