TT Net'ten okula bilgisayar yardımı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 18.11.2013 13:05:00
Pasinler Ortaokulu bilgi ve teknoloji sınıfına, TTNet tarafından 15 bilgisayar hediye edildi.
TT Net'ten okula bilgisayar yardımı

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum’un Pasinler ilçesinde yeni açılan Pasinler Ortaokulu bilgi ve teknoloji sınıfına TTNet tarafından 15 bilgisayar hediye edildi. 
Türk Telekom (TTNET) firması tarafından Pasinler Ortaokulu bilgi teknolojileri laboratuarına 15 bilgisayar hediye edildi. Açılışını İlçe Kaymakamı Ali Ada ve TTNET Genel Müdür Yardımcısı Şahin Şen ile birlikte yaptılar. Kaymakam Ali Ada, “Yeni açılan bir okulumuz olması nedeniyle TTNet yetkilileri tarafından okulumuza 15 adet diz üstü bilgisayar hediye edildi. Kendilerine bu desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.TTNet Genel Müdür Yardımcısı Şahin Şen ise, “Türkiye geneli TTNet olarak eğitime desteklerimiz sürüyor. 2013-2014 eğitim ve öğretim yılında bir çok okula yardım yaptık ama açılış programını Pasinler’de yapmayı uygun gördük. Öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerinde bir nebzede firma olarak katkımızın olmasından dolayı da mutluluk yaşıyoruz” diyerek Pasinler’e desteklerinin devam edeceğini belirtti.Öğrenciler, TTNet Genel Müdür Yardımcısı ve Doğu Anadolu Bölge Müdürü Timur Sevim’den bilgi teknolojileri sınıfları için projeksiyon cihazı istediler. Öğrencilere TTNet katılım sertifikasının yanı sıra hediyeler verildi. Daha sonra açılış anısı olarak toplu halde öğrencilerle fotoğraf çektirildi.
Pasinler Ortaokulu bilgi teknolojileri sınıfı açılışına İlçe Kaymakamı Ali Ada, Kaymakam Adayı Murat Acar, TTNet Genel Müdür Yardımcısı Şahin Şen, Pasinler Cumhuriyet Savcıları Erhan Altun ve Mikail Yılmaz, Doğu Anadolu Bölge Müdürü Timur Sevim, İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı, Şube Müdürü Bülent Aktaş, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Etiketler : Erzurum, net, bilgisayar, Pasinler,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler