Vali Kahvehanede !

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 23.06.2013 12:29:00
Erzurum'un yeni Valisi Ahmet Altıparmak, kahvede vatandaşlarla sohbet etti.
Vali Kahvehanede !

Soner İSTANBULLU'nun -ÖZEL- haberi...

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum'un yeni Valisi Ahmet Altıparmak geldiği günden bu yana yaptığı gezi ve incelemelerle bir çok haberi yapıldı, ancak böylesi ilk defa görüldü. .Erzurum'da görevine başladığı ilk günden bu yana birçok olumlu tepki ve yaklaşımla karşılanan Vali Altıparmak dün öğlen saatlerinde Erzurumluların hiçde alışık olmadığı bir şey yaparak önünden geçtiği bir kahvehaneye girdi ve vatandaşlarla aynı masada oturup dertleri dinledi. 
 
MİLLETVEKİLİ SANDILAR
Dün Öğlen saatlerinde Erzincankapı semtinde ki bir kahvehanede oturan vatandaşlar hiç beklemedikleri bir olayla karşılaştı. makam aracından inerek kendilerine doğru gelen takım elbiseli kişiyi gören vatandaşlar seçim öncesinde gezi yapan milletvekili olduğunu sandı Yanlarına gelen kişi kendilerine "Ben Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak" deyince şaşkınlıkları iki kat daha arttı. kahvehanedeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında vatandaşların  masasına oturup çay ocağına dönerek çay isteyen Vali Altıparmak gülümseyen yüzler ve şaşkın bakışlarla karşılandı.

"BİR DAHA BÖYLE BİR VALİ GÖREMEYEBİLİRİZ"
Kahvehanedeki vatandaşlarla bir süre sohbet edip dertlerini dinleyen Vali Altıparmak, çayını yudumlayıp vatandaşların "Bir daha karşımızda bir Vali göremeyiz" düşüncesi ile heyecanla sordukları soruları yanıtladı. Oturup dertleştiği, Erzurum'u konuştuğu, birlikte çay içtiği vatandaşlarla tek tek vedalaşan Vali Altıparmak vatandaşların görevinde başarılı olması temennileri arasında makam aracına binerek oradan ayrıldı. 
Etiketler : erzurum, vali, kahve, kahvehane,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler