
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Vali Memiş'in eşi şehit ailelerini yalnız bırakmıyor
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm ERZURUM Haberleri | 24.01.2019 11:00:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Valisi Okay Memiş'in eşi Sibel İnci Memiş, şehit ailelerini yalnız bırakmıyor. Sibel İnci Memiş, Zeytin Dalı Harekâtında şehit olan Muhammed Kır’ın annesi Hemra Kır’ı, Şırnak'taki terör operasyonunda şehit olan Yunus Çelebi’nin annesi Hamiyet Çelebi ve babası Kemal Çelebi’yi, Fırat Kalkanı Harekâtında şehit olan Burak Karakoç’un annesi Birgül Karakoç ve babası Abdulrehim Karakoç’u, Afrin'de bombalı tuzakla şehit olan UMKE görevlisi Burak Tatar’ın annesi Hülya Tatar’ı, Diyabakar’ın Lice İlçesinde şehit olan Metin Aydemir’in annesi Fehime Aydemir ve babası Tahsin Aydemir’i, Şırnak’ta şehit olan Kadir Kayveni’nin eşi Rüveyde Kayveni’yi, Hakkari’de şehit olan Adem Gezer’in annesi Zeynebe Gezer’i, 15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan hain darbe girişimi sırasında, şehit düşen Murat Ellik’in annesi Züleyha Ellik ve aynı gece şehit olan Edip Zengin’in eşi Asiye Zengin’i evinde ziyaret etti. Şehit aileleriyle yakından ilgilenen Sibel İnci Memiş, şehit aileleriyle bir süre sohbet ederek, her fırsatta yanlarında olacaklarını söyledi. Memiş, devletin ve vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini ifade ederek, şehitlerin aile ve yakınlarının devlete ve millete emanet olduğunu söyledi. Şehit eş ve anneleri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Sibel İnci Memiş’e duyarlılığından dolayı teşekkür ettiler.
Sibel Memiş ayrıca şehit evlerinde bulunan çocuklara çeşitli oyuncaklar hediye etti. Sibel İnci Memiş’e ziyaretlerde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Şükran Gökdaş eşlik etti.
En Son Haberler
-
Elmalı Aysima’yı Unutmadı Erzurum’un Abisi Avukat Ebubekir Elmalı fanatiklerin yaraladığı Aysima’yı Unutmadı.
-
Espor Akademisi Erzurum'da açıldı Doğu Anadolu Bölgesi'nin ilk ve tek Espor Akademisi, törenle hizmete açıldı.
-
Yeni evlenecek çiftlere Elmalı piyangosu vurdu! Elmalı, müjdeyi verdi. Hem gelin arabası tahsis edecek, hem de altın takacak…
-
DAGC'de Ayhan Türkez dönemi 46 yıllık bir geçmişe sahip olan Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti, Ayhan Türkez'i başkan seçti.
-
Büyükşehir’den Karayazı ve Karaçoban'da birlik sofrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin "Birlik Sofraları" programı devam ediyor.
-
Cemre Erzurum'da sadece bir kız ismidir! Erzurum'da cemre düştükten sonra kar yağışı ve tipi şiddetini artırınca, birçok farklı yorum yapıldı.
-
Erzurum nüfusu bir yılda 4 bin 988 kişi azaldı İl nüfusu 2023 yılına göre binde 0.6 oranındaki düşüşle 4 bin 988 kişi azalarak 745 bin 5’e indi.
-
Erzurum'da dondurucu soğuklar etkili oluyor Yılın ilk Erzurum'da günü dondurucu soğuklar etki oldu. Tekman, eksi 21.7 dereceyi gördü.
-
Dadaşlar İstanbul'da buluşuyor 17-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ‘Erzurum Kültür Buluşması’ etkinliğinin ön tanıtımı yapıldı.
-
Elmalı bu kez tiyatroculara maddi destek verdi Yardımseverliği ile Dadaşların gönlünde taht kuran Ebubekir Elmalı, tiyatrocuları da unutmadı.