Vali öğrencilere yemek yaptı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 15.06.2013 01:48:00
Üniversiteliler, okulun son gününde Vali sürprizi ile karşılaştı. Altıparmak, öğrencilere yemek yaptı.
Vali öğrencilere yemek yaptı

RADARHABER / ERZUURM
Üniversiteli öğrenciler okulun son gününde Vali sürprizi ile karşılaştı. Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan üniversiteli öğrencilerle akşam yemeğinde bir araya geldi. Mutfakta yemek kazanının başına geçen Vali Altıparmak hem yemek yapımına yardım etti, hem de mutfağı denetledi. 
 
YEMEKHANEYİ İNCELEDİ
Atatürk Üniversitesi ile Erzurum Teknik Üniversitesinde öğrenim gören ve Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı yurtlarda barınan öğrenciler 2012-2013 eğitim öğretim döneminin son gününde akşam yemeğini Vali Dr. Ahmet Altıparmak ile birlikte yediler. Yemekhanede önce yemek reyonlarını inceleyen Vali Altıparmak Yurt-Kur Bölge Müdürü Yahya Pasinlioğlu ve yemekhane işletmecilerinden bilgiler aldı. Yemeklerin bol çeşit ve kalitesinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Altıparmak öğrenci masalarını da gezerek yemek yiyen öğrencilerle sohbet etti.
 
VALİ KAZANIN BAŞINA GEÇTİ
Daha sonra üniversitelilerle birlikte akşam yemeği yiyen Vali Altıparmak masada bulunan öğrencilerle uzun uzun sohbet etti.Yemeğin ardından mutfak bölümüne geçen Vali Altıparmak yemek kazanının başına geçerek yemek pişirilmesine yardım etti. Altıparmak yemeklik yağların tekrar kullanımı ve hijyen konularında çalışanlara tembihatlarda da bulundu.

 

Etiketler : Erzurum, Altıparmak, kazan, yemek,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler