Vali Yakutiye'yi adım adım gezdi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 20.07.2013 03:56:00

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak haftanın son günü mesaisini merkez ilçe ziyaretlerine ayırdı. Sabah ilk olarak Palandöken Kaymakamlığına giderek Kaymakam Şenol Esmer’i ziyaret eden Vali Ahmet Altıparmak buradan Palandöken Belediyesine geçerek Başkan Orhan Bulutlarla makamında bir süre görüştü. Kaymakam ve Belediye Başkanından ilçe hakkında bilgiler alan Vali Altıparmak öğleden önceki son ziyaretini Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasına gerçekleştirdi. Burada Başkan Lütfü Yücelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüşen Vali Altıparmak programının öğleden sonraki bölümünü Yakutiye ilçesine ayırdı.

VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

İlk olarak Yakutiye Kaymakamlığına giden Vali Altıparmak’ı burada Kaymakam Ahmet Katırcı ve İlçe Müdürleri karşıladılar. Kaymakam Katırcı ile bir süre görüşen Vali Altıparmak yürüyerek Erzurum Ticaret Borsasına geçti. Yol üzerinde vatandaşlarla görüşen ve sohbet eden Vali Altıparmak vatandaşların doğalgaz bağlantı sorunları olduğunu belirtmeleri üzerine İlçe Kaymakamına firma ile irtibata geçmeleri ve sorunu çözmeleri talimatında bulundu.

YAKUTİYEYİ ADIM ADIM DOLAŞTI

Erzurum Ticaret Borsası’nda Başkan Hakkı Hınıslıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüşen Vali Altıparmak laboratuvarı da gezdikten sonra yakınındaki Gümrük Hanına geçti. Vakıflar Bölge Müdürü Kenan Ungan’dan yapılan tadilat çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Altıparmak daha sonra Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut nezaretinde Üç Kümbetleri, Muhsin Yazıcıoğlu Parkını ve kentsel dönüşüm yapılacak mahalleleri gezdi. Muhsin Yazıcıoğlu parkının yanında bulunan bir çay ocağında vatandaşlarla oturup sohbet eden Vali Altıparmak istek ve taleplerini aldıktan sonra kendilerine hayırlı ramazanlar temennisinde bulundu.

ESNAFLA SOHBET ETTİ, ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Gezdiği güzergâhlarda esnaflara da uğrayan ve işlerinin durumunu soran Vali Altıparmak karşısına çıkan çocuklara da selam vermeden geçmedi. Çocuklara eğitim durumlarını ve tatillerini nasıl değerlendirdiklerini soran Vali Altıparmak onlara çeşitli hediyeler verdi. Belediye Başkanı Ali Korkut’tan ilçe hakkında bilgiler alan ve çalışmaları yerinde gören Vali Altıparmak yoğun ve yorucu programının ardından çalışmalarını tamamladı.

    

Foto Galeri
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler