Vali'nin Mahallebaşı projesine büyük destek!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 08.10.2013 14:30:00

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak tarafından başlatılan “Mahallebaşı ve Çevresi Sosyo-Ekonomik Dönüşüm Projesi” her kesimden destek görüyor. Erzurum Sivil Toplum Platformu üyesi vakıf ve derneklerin yöneticileri projeyi önemsediklerini ve desteklediklerini söylediler. Erzurum Sivil Toplum Platformu çatısı altında bulunan dernek ve vakıf yöneticileri ile bir ayara gelen Vali Altıparmak Erzurum’a dair konuları masaya yatırarak sorunların çözümü noktasında STK temsilcilerinin görüşlerini aldı.
Erzurum Sivil Toplum Platformu Başkanı Kadir Demirbüken’in ev sahipliğinde, 47 vakıf ve dernek başkanı ile Müceldili Konağında sabah kahvaltısında buluşan Vali Altıparmak, Erzurum’da Sivil Toplum Kuruluşlarının örgütlenmelerini çok güzel yaptıklarını söyleyerek, sosyal yardımlaşma konusunda önemli bir görev ifa ettiklerini söyledi. Yatırımcıların Erzurum’a gelmesi için Sivil Toplum Kuruluşlarının daha fazla katkı sunmasını isteyen Vali Altıparmak yaşayacakları sorunlar konusunda her zaman yanlarında olacaklarını belirtti. Toplantıda tabyalar konusuna da değinen Vali Altıparmak, buranın ikinci Çanakkale olarak görülmesi gerektiğini vurgulayarak vakıf ve derneklerin diğer illerdeki şube ve başkanlıklarının buraya davet edilmesini istedi.
 
ERZURUM SİVİL TOPLUM PLATFORMU’NDAN “MAHALLEBAŞI VE ÇEVRESİ SOSYO-EKONOMİK DÖNÜŞÜM PROJESİ”NE DESTEK…

Toplantıda STK Temsilcileri şehire dair sorunların çözümüne yönelik görüş ve önerilerini aktararak “Mahallebaşı ve Çevresi Sosyo-Ekonomik Dönüşüm Projesi” ne destek verdiklerini belirtiler. Projeyi önemsediklerini ve desteklediklerini belirten katılımcılar, projenin başarıya ulaşması için kendilerinin de ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler. STK Temsilcileri Vali Altıparmak’ın ilçe ve esnaf gezilerinde vatandaşlarla sık sık bir araya gelmesinin kendilerini memnun ettiğini de dile getirdiler. 

Etiketler : Erzurum, Vali, Mahallebaşı, çevre,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler