Yakutiye kimsesiz çocukları iftarda buluşturdu

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ERZURUM Haberleri 31.07.2013 12:45:00

RADARHABER / ERZURUM

Yakutiye Belediyesi yaşları 6 ile 16 yaş arasında değişen Çocuk Esirgeme Kurumu’nda kalan 40 çocuğa iftar yemeği verdi. İftar yemeğine Belediye Başkanı Ali Korkut, Ak Parti İlçe Başkanı Yunus Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Ferhat Mergan, İlçe teşkilatı üyeleri de katıldı. İftar sonrası Ali Korkut ve Yunus Şahin çocuklara oyuncak hediye ettiler. 
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, iftar sevincini Çocuk Esirgeme Kurumu yurtlarında kalan yaşları 6 ila 16 arasında 40 çocuk ile paylaştı.

RENKLİ İFTATR YEMEĞİ

Can Urfa Restorantta verilen iftar yemeği oldukça renkli geçti. Yemeğe Çocuk Esirgeme Kurumu yetkilileri, görevli öğretmenler, Belediye Başkanı Ali Korkut, yardımcısı Ferhat Mergan, Ak Parti İlçe Başkanı Yunus Şahin, İlçe Teşkilatı üyeleri ve gazeteciler de katıldı. Ali Korkut, çocuklarla birlikte iftar yapmanın ayrı bir haz olduğunu belirterek “Çocuk Esirgeme Kurum yurtlarında kalan ve yaşları 6 ila 16 arasında değişen 40 arkadaşımız ile birlikte iftarımızı açtık. Bu organizasyonumuzda İlçe Başkanımız Yunus Şahin ve parti teşkilatımız bizi yalnız bırakmadılar. Çocuklarımıza oyuncak verdik, mutlu bir tablo oluştu. Ramazan akşamında bu çocuklarımızın yüzünü güldürmek ayrı bir duygu” dedi.

''MUTLULUĞA MUTLULUK EKLENDİ''

AK Parti İlçe Başkanı Yunus Şahin, güzel bir iftarda olmanın sevincini yaşadığını söyledi. Şahin, “Yurtlarda kalan 40 çocuk ve gencimizle birlikte iftarımızı, iftar mutluluğumuzu paylaştık. Belediye Başkanımız Ali Korkut ile birlikte çocuklara ayıcık ve araba verdik. Mutluluğa mutluluk eklendi. Ramazanda yaptığımız en güzel iftarlardan birini yaşadık” şeklinde konuştu.Yemeğin ardından toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirildi. Özellikle çocukların ayıcıklar ve oyuncak arabalarını objektiflere göstererek mutluluklarını yansıtma şekilleri gözden kaçmadı.
 

Etiketler : Erzurum, yurt, çocuk, yemek,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler