SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Yakutiye'den Sanayi'de asfalt atağı
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm ERZURUM Haberleri | 12.08.2014 13:09:00 |
Yakutiye Belediyesi Yukarı Sanayi semtinde asfalt çalışamalarını sürdürüyor.

RADARHABER / ERZURUM
Yakutiye Belediyesi Yukarı Sanayi semtinde yer alan Keresteciler sitesini oluşturan 10 sokak ve 2 caddede kaldırım ve asfalt çalışması başlattı. 10 günlük bir çalışma takvimini alacak çalışma nedeniyle semt esnafı Başkan Ali Korkut'a memnuniyet dileklerini ilettiler. Ali Korkut, keresteci esnafının çevresel anlamda sorunlarını çözerek iş ve üretimlerini kolaylaştırdıklarını söyledi. Yakutiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt ekipleri Yukarı Sanayi semtinde yer alan Keresteciler sitesinde kaldırım yapımı ve asfalt çalışması başlattı. Keresteciler sitesini oluşturan 10 sokak ve 2 cadde baştan sona sıfır asfalt kaplanacak. Ayrıca kaldırımlar baştan aşağı yeniden yapılacak. Belediye Başkanı Ali Korkut, 10 sokak ve 2 büyük caddesi bulunan Keresteciler Sitesinde çok sayıda esnafın olduğunu belirterek "Esnafımızın çevre anlamında sorununu çözüyoruz. Daha düzenli ve temiz bir alan oluşturuyoruz. İş anlamında katkısı olmayabilir ancak esnafımızın şevkini artıracağı kesin. Esnafımıza hayırlı olsun" dedi.Yukarı Sanayi Mahallesi Keresteciler sitesini oluşturan 10 sokak ile 2 büyük caddenin kaldırımlarının yapılması ve asfaltlanması için 10 günlük bir iş programı çıkarıldı. Keresteci esnafı sokak ve caddelerinin asfaltlanması nedeniyle Başkan Ali Korkut'a teşekkür dileklerini ilettiler. Keresteci esnafı "Buna gerçekten ihtiyacımız vardı. Başkanımız Ali Korkut'a atılan sıfır asfalt nedeniyle teşekkür ediyoruz. Geçmişte yama ile geçiştirilirdi, çok özen gösterilmezdi. Şimdi kaymak gibi asfalt atılıyor. Sağ olsunlar." dediler.
En Son Haberler
-
Elmalı Aysima’yı Unutmadı Erzurum’un Abisi Avukat Ebubekir Elmalı fanatiklerin yaraladığı Aysima’yı Unutmadı.
-
Espor Akademisi Erzurum'da açıldı Doğu Anadolu Bölgesi'nin ilk ve tek Espor Akademisi, törenle hizmete açıldı.
-
Yeni evlenecek çiftlere Elmalı piyangosu vurdu! Elmalı, müjdeyi verdi. Hem gelin arabası tahsis edecek, hem de altın takacak…
-
DAGC'de Ayhan Türkez dönemi 46 yıllık bir geçmişe sahip olan Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti, Ayhan Türkez'i başkan seçti.
-
Büyükşehir’den Karayazı ve Karaçoban'da birlik sofrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin "Birlik Sofraları" programı devam ediyor.
-
Cemre Erzurum'da sadece bir kız ismidir! Erzurum'da cemre düştükten sonra kar yağışı ve tipi şiddetini artırınca, birçok farklı yorum yapıldı.
-
Erzurum nüfusu bir yılda 4 bin 988 kişi azaldı İl nüfusu 2023 yılına göre binde 0.6 oranındaki düşüşle 4 bin 988 kişi azalarak 745 bin 5’e indi.
-
Erzurum'da dondurucu soğuklar etkili oluyor Yılın ilk Erzurum'da günü dondurucu soğuklar etki oldu. Tekman, eksi 21.7 dereceyi gördü.
-
Dadaşlar İstanbul'da buluşuyor 17-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ‘Erzurum Kültür Buluşması’ etkinliğinin ön tanıtımı yapıldı.
-
Elmalı bu kez tiyatroculara maddi destek verdi Yardımseverliği ile Dadaşların gönlünde taht kuran Ebubekir Elmalı, tiyatrocuları da unutmadı.