SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Yeni Başsavcı Erzurum'a gelmek istemiyor
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm ERZURUM Haberleri | 25.02.2014 09:45:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) yeni kararnamesi ile Erzurum'a atanan Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Musa Durmaz, çocuklarının "eğitim" durumlarını gerekçe göstererek tayininin durdurulmasını talep etti. Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, "Sayın Durmaz, çocuklarının eğitim durumlarının aksamaması yönünde böyle bir talepte bulunmuş. En kısa zamanda Erzurum'a atama yapılacak" dedi.HSYK'nın geçtiğimiz günlerde yayınlanan 'Adli Yargı Mazeret ve Mesleğe Kabul Kararnamesi’ ile 166 hakim ve savcının görev yeri değiştirilmişti. Kararname ile görev yeri değişenler arasında Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık da bulunuyor. Apaçık, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'na tayin olurken, yerine Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Musa Durmaz tayin edilmişti. Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun 27 Şubat 2014 günü yapılacak kurul toplantısında Erzurum'a başka bir isim Cumhuriyet Başsavcısı olarak ataması bekleniyor.
En Son Haberler
-
Elmalı Aysima’yı Unutmadı Erzurum’un Abisi Avukat Ebubekir Elmalı fanatiklerin yaraladığı Aysima’yı Unutmadı.
-
Espor Akademisi Erzurum'da açıldı Doğu Anadolu Bölgesi'nin ilk ve tek Espor Akademisi, törenle hizmete açıldı.
-
Yeni evlenecek çiftlere Elmalı piyangosu vurdu! Elmalı, müjdeyi verdi. Hem gelin arabası tahsis edecek, hem de altın takacak…
-
DAGC'de Ayhan Türkez dönemi 46 yıllık bir geçmişe sahip olan Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti, Ayhan Türkez'i başkan seçti.
-
Büyükşehir’den Karayazı ve Karaçoban'da birlik sofrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin "Birlik Sofraları" programı devam ediyor.
-
Cemre Erzurum'da sadece bir kız ismidir! Erzurum'da cemre düştükten sonra kar yağışı ve tipi şiddetini artırınca, birçok farklı yorum yapıldı.
-
Erzurum nüfusu bir yılda 4 bin 988 kişi azaldı İl nüfusu 2023 yılına göre binde 0.6 oranındaki düşüşle 4 bin 988 kişi azalarak 745 bin 5’e indi.
-
Erzurum'da dondurucu soğuklar etkili oluyor Yılın ilk Erzurum'da günü dondurucu soğuklar etki oldu. Tekman, eksi 21.7 dereceyi gördü.
-
Dadaşlar İstanbul'da buluşuyor 17-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ‘Erzurum Kültür Buluşması’ etkinliğinin ön tanıtımı yapıldı.
-
Elmalı bu kez tiyatroculara maddi destek verdi Yardımseverliği ile Dadaşların gönlünde taht kuran Ebubekir Elmalı, tiyatrocuları da unutmadı.