Naci Ergen

Neye niyet neye kısmet!

09.09.2014 Naci Ergen
Büyük hedefler peşinde koşmak ve bunun alt yapısını gerçekleştirmek her baba yiğidin işi veya harcı değildir. Kaldı ki dereyi görmeden paçaları sıvamak bizim Büyükşehir Belediye Erzurumspor yönetimi için her zaman kaçınılmaz olmuştur.
 
Geçtiğimiz sezon yaşanan handikabın ardından acilen teknik direktör değişikliğine giden Saim Özakalın başkanlığındaki yönetim, daha önce kovdukları Teknik Direktör Taşkın Güngör’e bir kez daha kurtarıcı gözü ile bakarak takımın başına getirdiler. Kulübün şehir ile bütünlüğü olmadığı için taraftarlar da hoca transferi konusunda Taşkın Güngör’ü pekte umursamadı. Neyse artık iş işten geçti!
Kadroya büyük revizyon ve yeni transferler?
 
Vay anam vay, bir hava bir civa vardı ki yönetimde, sormayın gitsin.
İlk dört hazırlık maçını izledim.
Geçmişte futbol oynamış arkadaşlar ile takım üzerinde konuşurken, kadronun yetersizliği ve de özellikle savunma ile forvet de ciddi sıkıntılar bulunduğunu belirtmiştim. 
Gerçi benim belirtmemde çok önemli değil birileri için. Çünkü çok bilmiş birileri çoktan şampiyonluk moduna girmişlerdi bile.
Hafta sonu büyük bir heyecanla maça gittim. Üstelik parayla bilet alarak.
 
Dadaşlar grubunun içinde maçı izledim. Yani bedavadan da değil hani.
 
Dedim ya parayla.
Kadroyu görünce kim acaba santrafor oynayacak diye merak ettim. Çünkü ısınan on bire baktığımda forvet, yani golcü göremedim.
Maç başladı sahaya dizilimde Sefa Sever’in santrafor oynadığını ve de üstelik teknik direktör Taşkın Güngör’ün tek forvet ile mücadeleye başladığını görünce şok oldum.
 
Düşünün kendi sahanızda binlerce taraftarın önünde ve de ligin ilk maçına çıkıyorsunuz. Üç tane santrafor adayı Deniz, Aykut ve Murat yedek kulübesinde!.
 
Ve sahada ise gol umudumuz Sefa Sever.
Konuk takım Ayvalıkgücü Belediyespor, ilk beş dakika baskısını atlattıktan sonra maçta Büyükşehir Belediyespor’a ders verir niteliğinde futbol oynadı.
 
Sabırlı, savunmasında dikkatli ve oyunu soğutmada son derece başarılı bir performans çizdi.
Evet sergilenen futboldan sonra sonuç yeni mağlubiyet kaçınılmaz oldu.
 
Buradan Teknik Direktör Taşkın Güngör’e soruyorum?
Maça neden tek forvet ile çıktınız.
Rakibi neden bu kadar hafife aldınız.
İkinci yarıda neden üç forvete döndünüz.
Üstelik oyunun sonlarına doğru!.
 
Belki bu sorduğum sorulara cevapta vermeyeceksiniz ama şunu açıkça belirteyim, takım umut vermedi.

DADAŞLAR GRUBUNA TEŞEKKÜR
Ayvalıkgücü belediyespor maçında dadaşlar grubu taraftar topluluğu doksan dakika boyunca yaptıkları tezahüratlar ile takımlarına büyük destek verdiler.
 
Evet taraftarlık işte bu.
 
Ama gelin görün ki sahada kazanamayan bir takım olunca taraftarlarında şevki kırılıyor. Ben Dadaşlar Grubu Taraftar topluluğu'na büyük özverileri ve destekleri için teşekkür ediyorum. 

 

BU YAZININ EKLENME TARİHİ 09-09-2014
  
Yazarın Diğer Yazıları