Akdağ: Konumun önemi yok. Hayırlısı olsun

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 20.11.2013 14:34:00

RADARHABER / ERZURUM 

AK Parti’nin Erzurum’dan aday göstereceği iddia edilen eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Pusula Gazetesi Genel Koordinatörü ve Yazarımız Sevda Güneş’e konuştu. “Bizim için konumun bir önemi yok, hayırlısı olsun” diyen Akdağ, adaylık sinyali verdi.

"KONUMUN BİR ANLAMI YOK"

Sağlık Bakanı olduğu dönemde hemen hemen her ortamda belediye başkanlığını düşünmediğini belirten Prof. Dr. Recep Akdağ, hem o günlerde, hem de geçtiğimiz günlere kadar kesinlikle Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı olmayacağını açıklamıştı. Müracaat etmediği halde AK Parti Genel Merkezi tarafından en güçlü aday olarak Başbakana ismi sunulan Recep Akdağ, adaylığı için “Genel merkez açıklar, herkes aynı anda öğrenir. Bizim derdimiz hizmet, konumun mevkinin bir anlamı” yok dedi.

"TAVRIMI BİLİYORDUNUZ"

Yerel siyaset için tavrının en başından belli olduğunu söyleyen Akdağ, “Belediye başkanlığını düşünmüyordum. Ama konu eğer vatanıma, vatandaşıma hizmet ise bu konuda sınır tanımam. Kimin nereye ne şekilde aday olduğuna değil, Türkiye için ne kadar faydalı iş yapacağına bakmak lazım” diye konuştu. Akdağ’ın en güçlü isim olarak ortaya çıktığı Erzurum için, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Büyükşehir Belediye Başkan adayını ilerleyen günlerde açıklaması bekleniyor.

Etiketler : Erzurum, Bakan, aday, sinyal,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • Erzurum 21.11.2013 12:11:02

    Aday belirlemede Pusula Gazetesi'nin nihai karar mercii olduğunu da öğrenmiş olduk.

  • Erzurumlu 20.11.2013 10:11:41

    Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu...?

  • Arif 20.11.2013 04:11:49

    İnadına RECEP AKDAĞ

  • Ahmet Güzel 20.11.2013 04:11:12

    Sağlık Bakanımız Erzurum'a yakışır. Bakan beyin ağzından aday değilim diye bir söz çıkmamasına rağmen bazı gazeteci arkadaşların (.....) aksine haberler yapmasını anlamış değilim...Bu ne rant Allahım ya?........ ..... 'ı Başkan Adayı yapalım derken derken ... ...... 'a karşı sevimsizlik yarattılar.

En Son Haberler