AVM'den köy çocuklarına Hamburger

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 28.05.2013 16:57:00
“Güvenli Adımlar” projesine ev sahipliği yapan Erzurum AVM köy okullarından gelen 120 çocuğu Mc Donald’s restaurantın da ağırladı.
AVM'den köy çocuklarına Hamburger

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum AVM, SODES 2012 yılı projeleri kapsamında Palandöken Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan “Güvenli Adımlar” projesine ev sahipliği yaparak köy okullarından gelen 120 çocuğu Mc Donald’s restaurantında ağırladı. Palandöken ilçesine bağlı Nenehatun, Kümbet, Taşlıgüney, Yağmurcuk, Tuzcu Mahalleleri ile Dereboğazı ve Güzelyurt Köyleri anasınıfları ile ilçe merkezinde bulunan Nihat Kitapçı İlkokulu anasınıflarının katıldığı toplam 120 çocuk Palandöken İlçe Kaymakamlığı’nın hayata geçirdiği proje ile çeşitli etkinliklere ve aktivitelere katıldılar. 27 Mayıs 2013 günü ise öğle yemeğinde onları , Erzurum AVM’de bulunan Mc Donald’s ağırladı.
Yılsonu mezuniyet törenine hazırlanan minikler ile tek tek ilgilenen Erzurum AVM Müdürü Kemal Ünal, “ Minik öğrencilerimizin sosyalleşme süreçlerine katkıda bulunmak amacı ile hayata geçirilen bu proje için öncelikle Palandöken Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü tebrik ediyorum. Daha önce de sizlerin aracılığıyla halka duyurusunu yapmış olduğumuz sosyal sorumluluk etkinliklerimiz oldu , bunları yaparken gerek yatırımcı şirketimizden gerekse ailemizin birer üyesi olan kiracılarımızdan olması gereken desteği gördük. Bu proje için kolları sıvayan Mc Donald’s yetkililerine de buradan sizin aracılığınızla bir kez daha teşekkür ediyorum ve Erzurum AVM ailesi olarak geleceğin büyükleri olan miniklerimizi mutlu etmenin bizim için bir görev olduğunu belirtmek istiyorum.“ dedi.

Etiketler : Erzurum, köy, çocuk, şenlik,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler