Başkan Bulutlar personeli ile bayramlaştı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 14.09.2016 15:57:00
Personeli ile tek tek tokalaşan Orhan Bulutlar, birlik beraberlik mesajı verdi.
Başkan Bulutlar personeli ile bayramlaştı

RADARHABER / ERZURUM
 
Kurban Bayramının 2. gününde Palandöken Belediyesine ait Şantiye Hizmet binasın da düzenlenen bayramlaşma programın da personeli ile tek tek tokalaşan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, birlik beraberlik mesajı verdi. 
 
Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Türkiye Boks Federasyon Başkanı Eyüp Gözgeç, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, AK parti Kadın Kollar İlçe Başkanı Saniye Tokçe, Daire Müdürleri ve Personelin katılımıyla gerçekleşen bayramlaşma tören de kurban kesimi ve etli pilav ikram edildi.
 
"KURBAN BAYRAMI YOKSULA ELİNİ UZATMAKTIR"
 
Palandöken Belediyesi Şantiyesinde gerçekleşen Bayramlaşma Töreni'nde bir konuşma yapan Başkan Orhan Bulutlar, milli ve manevi duyguların pekiştiği bayramların İslam toplumu için önemli bir yer teşkil ettiğini belirterek, “Kurban kardeşliktir, paylaşımdır, yardımdır ve yoksula elini uzatmaktır. Biz bu güzel duygularla bayrama girerken, maalesef yakın coğrafyamızda Filistin’de, Irak’ta, Suriye’de, Doğutürkistan’da, Araklıda, Somali de, Afrika da insanlar katliamlara, teröre, zulme maruz kalmakta ve göçe zorlanmaktadır. O nedenle, onların varlığını ve bize olan ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak bir Kurban Bayramı’na girdik. Onları hiçbir zaman unutmayacağız. Bugünkü halimize şükredeceğiz. Bu duygu ve düzencelerle Aziz şehitlerimizi bir kere daha anıyor ailelerine baş bağlığı diliyorum” dedi.
 
BELEDİYE PERSONELİME TEŞEKKÜR EDİYORUM
 
Personel ile tek tek tokalaşarak Kurban Bayramı’nı kutlayan Başkan Bulutlar, ”Kurban Bayramı süresince Palandöken İlçesin de sürekli çevre temizliği yapılarak olumsuz ve çirkin görüntü oluşmasının önüne geçilirken denetimler yapıldı. İlçemiz de huzur içerisin de bir kurban bayramını daha idrak etmenin mutluluğunu yaşadık. Saha da bayram ve mesai gözetmeksizin 24 saat esas alınarak çalışan temizlikteki görevli personelimi kutluyor bir kere daha teşekkür ediyorum.” dedi.
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler