Başkan Küçükler'den kurban bayramı mesajı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 13.10.2013 13:11:00

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, manası, maksadı, işaret ettiği hedefi büyük olan bayramların bizi biz yapan, bir araya getiren ve birleştiren değerler olduğunu söyledi. Küçükler, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında, bayramların önemine değinen Başkan Küçükler, bir güzel zaman dilimini ihya etmenin, tamamlamanın milletimize has bir özellik olduğunu, bayramların Erzurum başta olmak üzere ülkemizin her noktasında anlamına uygun yaşandığını bildirdi. Bayramların şükrün, fikrin, zikrin günü olduğuna da dikkat çeken Küçükler, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Bayramlar; küskünlüklerin, kırgınlıkların son bulduğu günlerdir. Bayram günlerinde akrabalık bağlarımız kuvvetlenmekte, komşuluk ilişkilerimiz yenilenmekte ve toplumsal hayatımız canlılık kazanmaktadır. Birlik, beraberlik, sevgi, dayanışma ve kaynaşma hislerimiz bugünlerde en yoğun bir biçimde yaşanmaktadır. Sadece bayramlarda değil, yılın her gününü birlik ve beraberlik içerisinde geçirmeliyiz. Bütün mesele iyi niyeti kaybetmemektir. Yardım ellerimiz yine sadece bayramlara has değil her gün yoksulun, fakir fukaranın üzerinde olmalıdır. ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ anlayışına hakim olan milletimizin bu yüce değerleri unutmamalı, nesilden nesile intikal ettirilmelidir. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı olarak şehre hizmet etmekten, hizmeti vatandaşın ayağına kadar götürmekten büyük mutluluk duyduğumuzu da bu güzel bayram günü ifade etmek istiyorum.”


“HEMŞERİLERİMİZİN GÜVENİNE LAYIK OLMAYA ÇALIŞTIK”
Başkan Ahmet Küçükler, görev süresi boyunca Erzurumluların güvenine layık olmaya çalıştığını vurguladı. Küçükler, şöyle konuştu:“Hemşerilerimizin iki dönemdir bizlere duyduğu güvene layık olmaya çalıştık. Tek bir hesabımız vardı; o da şehri yaşanabilir bir kent haline getirmekti. Yaptığımız hizmetler ortadadır ve gözle görülebilir hizmetlerdir. Şehrin geçmişine bir göz atılacak olunursa çok açık bir şekilde bizim dönemimizin hizmet dönemi olduğu anlaşılacaktır. Hükümetimizin hizmet anlayışı bizler aracılığıyla şehre yansımıştır. Hizmette kalite, mega projelere imza atmak yine bizlerin döneminde gerçekleşmiştir. En büyük hizmetin insana yapılan hizmet olduğu bilinciyle bugüne kadar hareket ettik. Halka yapılan hizmetin Hakk’a yapılan hizmet olduğu bilincini hiçbir zaman kaybetmedik.”

“ŞEFFAFLIK HER ZAMAN ŞİARIMIZ OLDU”
“Şeffaf olduk, dürüst olduk, vatandaşın her kuruşuna sahip çıktık” diyen Başkan Ahmet Küçükler, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Yolsuzluklara izin vermedik, bu konuda titiz davrandık. Bize inananların yüzünü asla kara çıkarmadık. Şunu ifade ediyorum ki; şeffaflık her zaman bizim şiarımız oldu. Arkadan gelen sesler hizmet kervanımızı çok şükür durduramadı. Aynı hız ve aynı bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim gücümüz siz değerli hemşerilerimin gücüdür. Çünkü biz gücümüzü halktan alıyoruz. Halkın içerisindeyiz, halkla beraberiz. Erzurum’u mega kent yapma yolunda emin adımlarla yürüyüşümüz devam ediyor. Ve şunu çok samimi olarak ifade edeyim ki, hemşerilerimizin desteği devam ettiği sürece hizmet kervanımızda devam edecek ve Erzurum hedefine varacaktır.”

“BAYRAM İÇİN BÜTÜN TEDBİRLERİ ALDIK”
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Kurban Bayramı için bütün tedbirleri aldıklarını belirtti. Başkan, sözlerini şöyle tamamladı:“Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak bayramın huzur içinde yaşanması için gerekli tüm önlemleri almış bulunuyoruz. Kurban satış ve kesim yerlerinden kent içi ulaşımdaki indirime kadar yaptığımız düzenlemelerle vatandaşlarımızın sorunsuz bir bayram geçireceklerine inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Erzurumluların, milletimizin ve İslam dünyasının Kurban Bayramı’nı kutluyor ve esenlikler diliyorum. Bayramın şehrimiz, ülkemiz ve tüm insanlık için iyilikler getirmesini de arzu ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

Etiketler : Erzurum, mesaj, bayram, Büyükşehir,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler