Başkan Orhan'dan Öğretmenlere Hediye

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 24.11.2015 13:39:00

RADARHABER / ERZURUM
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçedeki öğretmenlere isimlerine özel hazırlanmış ajanda hediye etti. İlçedeki bazı okulları ziyaret eden Başkan Orhan, öğretmenler gününü kutladı, eğitimcilerin sorunlarını ve beklentilerini dinledi. Başkan Orhan, ilçedeki Emel Çatal Anadolu Lisesi, Ilıca Anadolu İmam Hatip Lisesi, Vali Vefik Kitapçıgil İlkokulu ve Atatürk Ortaokulu’nu ziyaret etti. 
 
EĞİTİME AYRI BİR ÖNEM VERİYORUZ
Belediye olarak eğitime ayrı bir önem verdiklerini ve eğitim yatırımlarını çok önemsediklerinin altını çizen Orhan, “Göreve başladığımız günden itibaren eğitime yönelik bir dizi çalışmalar yaptık ve bu çalışmalara hız kesmeden devam ediyoruz. ‘Okullar Hayat Bulsun’ projesi kapsamında ilçemizdeki birçok okulun fiziki koşullarını iyileştirdik ve çevre düzenlemeleri bağlamında önemli hizmetler yaptık. Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almaları noktasında elimizden gelen gayreti sarfediyoruz.” diye konuştu.
 
ÖĞRETMENLİK KUTSAL BİR MESLEK
Öğretmenlerin toplumun geleceğini inşa eden mimarlar olduğunu dile getiren Başkan Orhan, öğretmenlerin kutsal bir mesleği icra ettiğini vurguladı. Toplumun geleceğinin şekillenmesinde anne babadan sonra en büyük pay sahibinin öğretmenler olduğunu aktaran Başkan Orhan, “Özveri ve fedakârlık timsali olan öğretmenlerimiz, bilimin ve teknolojinin ışığında, ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak bireyler yetiştirerek, ülkemizi aydınlık yarınlara taşımaktadırlar. Bu yüzden öğretmenlerimize karşı yılın bir günü değil hergün bir minnet ve gönül borcumuz olduğunu unutmamalıyız.” ifadelerini kullandı.Okul idarecileri ile öğretmenler, Başkan Orhan’a nazik jestinden ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.
Etiketler : Erzurum, Aziziye, ajanda, öğretmen,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler