SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
BBP'li Gözütok'tan Ramazan ayı mesajı
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm GÜNDEM Haberleri | 29.06.2014 10:09:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Büyük Birlik Partisi (BBP) Erzurum İl Başkanı Yener Gözütok, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Gözütok, mesajında şu görüşlere yer verdi:“Ramazan’ın kendinde olanı olmayana aktarma, yoksulu anlama ve yoksulluğuna çare olmak. "Dileğimiz ve duamız odur ki; bu mübarek ay, manen büyük sıkıntılar içerisinde olan insanlığın, oluk oluk kanı akıtılan Türk-İslam dünyasındaki soydaşlarımızın ve dindaşlarımızın, zulüm ve soykırımdan kurtulmalarına ve ümitlerinin artmasına vesile olsun. Yine dileğimiz ve duamız odur ki tüm inananları müşterek bir düşünce ve değerlerde buluşturan Ramazan ayının barış ve hoşgörü iklimi daim olsun. Bu rahmet ayının tüm nimetleri sadece Ramazan günleriyle sınırlı kalmasın. Yaşamımızın her döneminde ve tüm münasebetlerimizde yaşatılsın. Bu duygu ve düşüncelerle partim ve şahsım adına; Ramazan ayının aziz milletimiz başta olmak üzere tüm İslam alemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum. Kutlu Ramazan ayının ülkemizin, İslam aleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütün müminlerin tövbelerinin ve dualarının kabul edilerek , tüm hanelere, tüm gönüllere, arınma ve affedilmelerine vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum."
En Son Haberler
-
Elmalı, EFOR Şirketine Pazartesi gününe kadar süre verdi... MHRS çalışanlarının maaşları ödenmedi, mağdurların sesi Elmalı devreye girdi.
-
Elmalı’dan ‘‘kavram tehlikesi’’ uyarısı! Elmalı, süreçle ilgili çözülmesi gereken en önemli noktanın "Toplumsal Direnç" olduğu söylemini eleştirdi.
-
Elmalı, emeklilerin yaşadığı yalnızlığa dikkat çekti... Av. Ebubekir Elmalı’dan Anlamlı Sitem: “Emekliler Zorda, Uğrayın Bence”
-
MHRS direnişine Elmalı’dan siyah çelenkli destek Siyah çelenk bırakarak, “Asgari ücret değil, asgari insanlık bekliyoruz” pankartı açtı.
-
Elmalı assitt mağdurları için ‘‘eylem’’ kararı aldı! Avukat Ebubekir elmalı, Asist mağdurlarının sesini duyurak için eylem kararı aldı.
-
Assist Mağdurlarına Elmalı sahip çıktı Assist'te işten çıkarılması ve tazminatları ödenmeyen mağdurların sesini Avukat Ebubekir Elmalı duydu.
-
Ebubekir Elmalı’dan Aysima’ya anlamlı ziyaret Avukat Ebubekir Elmalı, Aysima’yı hastanede ziyaret ederek moral desteği verdi.
-
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü Gülen'in ölüm haberini yeğeni Ebuseleme Gülen ve FETÖ terör örgütüne yakın internet siteleri de doğruladı.
-
Erzurum uçmak istiyor! İmza kampanyası başlatıldı change.org’da ‘Sahipsiz Şehrin Sakinleri Uçak İstiyor!’ başlığı ile kampanya başlatıldı.
-
Vali Çiftçi; “Bereket sofrasına ortak olalım” Vali Çiftçi'ye sunum yapan Vakıflar Bölge Müdürü Murat Uslu, 7 ilde iftar verildiğini belirtti.