Biliz: İftiracılar, iftiralarının altında kalacaktır

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm GÜNDEM Haberleri 23.07.2015 16:00:00
Yakutiye Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Biliz, hakkındaki iddiaları yalanladı.
Biliz: İftiracılar, iftiralarının altında kalacaktır

RADARHABER / ERZURUM 
Yakutiye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini yürüten Kenan Biliz, hakkındaki iddialarla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Yakutiye Belediyesi Basın Merkezi'nden Kenan Biliz imzasıyla yapılan açıklamada, iddilar yalanlandı, iddiaları ortaya atan kişiler hakkında yargıya başvurulduğu duyuruldu. 
 
İŞTE O AÇIKLAMA
 
Kenan biliz"Kamuoyuna saygı ve üzüntüyle bildiriyorum" başlıklı açıklamasında şunları söyledi:
 
"Kamuoyu ve halk nezdinde kimlikleri, kişilikleriyle matuf şahıslarca yönetilen iki aynı internet sitesinde, bir iftiracı tarafından ortaya atılan akıl almaz iftiralarını  gerçekmiş gibi sunarak şahsım ve kurumumla ilgili kampanya yürütmektedirler.Kamuoyunca kimlikleri, yargılandıkları davalar, telefon konuşma kayıtları (tapeler)den ortaya dökülen ve tariflerine hacet olmayan şahısların biri, Belediyemiz tarafından işletmeye verilen İstanbul Kapı işletmecisiyle sözde reportaj yapmış, diğer iki şahıs ise bu reportajı gerçeğin beyanıymışçasına sayfalarında adeta dışarı taşar boyutta yayınlayarak şahsım ve kurumum üzerinde ağır, çirkin bir iftira kampanyasına dönüştürmüşlerdir.
 
Değerli kamuoyuna saygıyla sunarak ifade etmek istiyorum; bu güne kadar yürüttüğüm görevim sırasınca yayın anlayışları insanlara iftira atmak olan, insanları mesnetsiz biçimde karalamak olan, gazetecilik ilke ve değerleriyle örtüşmeyen yayın yapan bu siteler ve  yayıncılarına bugüne kadar boyun eğmediğim gibi, bundan böyle de eğmeyeceğimi ilan etmek isterim.
Bu şahıslar tarafından yayınlanan İstanbul Kapı İşletmecisi Selahattin Dumanay isimli şahıs ve oğlu tarafından atılan iftiralar, bu iftiraları yayınlayan internet siteleri ve sahipleriyle ilgili olarak yasal yollara baş vurmuş bulunmaktayım. İftira sahipleri iftiralarının altında boğulacaklar ve yine bu çirkinliklerin hesabı yasalar çerçevesinde sahiplerinden sorulacaktır." 
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler